houten bureaublad

houten bureaublad

Een prachtig houten bureaublad ? QATRINA maakt het helemaal op maat voor u ! 

U bent op zoek naar een mooi houten bureaublad ? Van harte welkom bij QATRINA ! Wij maken bureaubladen, werkbladen, keukenbladen en tafelbladen op maat in eiken, maar op aanvraag ook in andere houtsoorten. Kijk even op onze website voor een overzicht van onze andere houtsoorten.

Bestel relaxed vanuit uw luie stoel thuis een houten bureaublad, helemaal op maat voor u gemaakt in de vorm en afmeting die u zoekt. Wij leveren bureaubladen in foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken, en in andere houtsoorten.
U kunt bij ons een bureaublad bestellen in drie verschillende uitvoeringen: in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout. Wist u dat wij een van de weinigen in Nederland en België zijn die kopshout bureaubladen überhaupt kunnen leveren ?

QATRINA staat voor uitsluitend hoogwaardige houtproducten, een duurzame productie, en daarom zijn onze producten ook nog eens stuk voor stuk FSC gekeurd.

Mocht u vragen hebben over onze producten, neem dan gerust contact met ons op: wij helpen u graag verder.

 

 

 

houten bureaublad

Houten bureaublad (rustiek eiken)

 

Een massief houten bureaublad in eiken, maar ook in andere houtsoorten 

Massief eiken is verreweg de meest door ons geleverde houtsoort. Wij leveren echter ook andere houtsoorten op aanvraag. Klik hier voor een overzicht van onze andere houtsoorten. Heeft u advies nodig ? Bel of mail ons dan even. Wij staan voor u klaar.

Onze houten bureaubladen in doorgaande lamel zijn het hele jaar door leverbaar tot een lengte van maximaal 3,5 meter. Langer kan meestal wel, maar uitsluitend op aanvraag. Neem even contact met ons op indien u een langer blad wenst, dan helpen wij u verder.

Een bureaublad in vingerlas wordt opgebouwd uit korte stukjes massief hout, die door middel van een zogenaamde vingerlas met elkaar verlijmd worden tot het uiteindelijke bureaublad.
Bureaubladen van kopshout worden samengesteld uit massieve vierkante blokjes van circa 43×43 millimeter, die met de hand (!) aan elkaar verlijmd worden. Op aanvraag kunnen wij bureaubladen in vingerlas en kopshout leveren tot een lengte van wel zeven meter.

Bent u geïnteresseerd in een houten bureaublad ?