houten boekenplanken

houten boekenplank

Prachtige massief houten boekenplanken nodig ? Wij maken ze tot op de millimeter nauwkeurig op maat voor u !

Bent u uw werkplek aan het inrichten en heeft u houten boekenplanken nodig ? Dan zit u goed bij QATRINA, want wij zijn specialisten in maatwerk. Wij leveren boekenplanken online tot maximaal 3 meter lang. U kunt kiezen uit planken die voorzien zijn van een ingenieus onzichtbaar ophangsysteem en boekenplanken zonder bevestigingssysteem.

De planken met een onzichtbaar ophangsysteem ‘zweven’ als het ware aan de muur: u ziet er helemaal niets van. Boekenplanken met ophangsysteem zijn te bestellen tot maximaal 29 cm. breed in 25, 30 en 40 mm. dikte. Planken zonder ophangsysteem zijn leverbaar met een dikte van 20, 25, 30 en 40 mm. Eikenhouten boekenplanken zijn mogelijk in drie verschillende kwaliteiten: foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Wij gebruiken geen Europees eiken, maar het veel mooiere, keiharde Slavonisch eiken. Een boekenplank in een andere houtsoort is mogelijk op aanvraag.

Onze boekenplanken kunnen eventueel ook worden voorzien van een subtiele verjongde rand of een robuust ogende boomstamrand. Wij leveren zowel onbehandeld als kant en klaar gelakt of geolied. Voor het oliën gebruiken wij Rubio Monocoat: een uit de parketindustrie afkomstige professionele twee componenten houtolie.

Bij QATRINA bestelt u heel eenvoudig houten boekenplanken online in een licht rustieke eikenkwaliteit met een breedte van 29 cm. en een dikte van 25 of 30 mm. in courante lengtes. Gelieve voor andere maten even contact met ons op te nemen.

Kleine boekenplanken nodig ? Gunstige verzendkosten ! 

U wilt een kleine bestelling plaatsen ? Meestal kunnen wij die voordelig met DPD opsturen. Grotere bestellingen versturen wij uitsluitend met onze vaste koerier.
U heeft liever boekenplanken zonder ophangsysteem ? Kijk dan op de website bij onze categorie ‘eiken panelen op maat‘: klik hier. Te bestellen in 20, 25, 30 en 40 mm. dik massief eiken.

Voordelig geprijsde houtproducten, gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd en altijd FSC gekeurd.
Wij leveren in doorgaande lamellen en in vingerlasuitvoering t/m maximaal 40 mm. dik. Overige/tussenliggende diktes op aanvraag.

 

 

 

houten boekenplanken

Prachtige massief eiken boekenplanken op maat gemaakt in drie verschillende eiken kwaliteiten

Bestel gewoon vanuit uw luie stoel vandaag nog via onze website en wij bezorgen het tegen kostprijs bij u thuis. Gemakkelijker kunnen we het u niet maken !
U kunt bij ons massief Slavonisch eiken panelen op maat bestellen met een lengte van maximaal 3 meter en een breedte van maximaal 1,2 meter. Neem contact met ons op wanneer u (veel) langere of bredere panelen nodig heeft.

Bent u geïnteresseerd in onze houten boekenplanken ?