houten boekenplanken op maat

houten boekenplanken op maat

Massief houten boekenplanken op maat nodig ? Geen probleem bij QATRINA ! 

Wat orde in de chaos aan het scheppen en massief houten boekenplanken op maat nodig ? Geen probleem bij QATRINA, want wij zijn maatwerkspecialisten. Online leveren wij op maat gemaakte boekenplanken  tot een lengte van maximaal 3 meter. De boekenplanken kunt u bestellen voorzien van een slim onzichtbaar bevestigingssysteem, maar ook boekenplanken zonder bevestigingssysteem zijn mogelijk.

Boekenplanken met een onzichtbaar bevestigingssysteem lijken aan de muur te ‘zweven’: u ziet alleen de plank. I.v.m. het maximale gewicht dat het ophangsysteem kan dragen zijn deze planken tot maximaal 29 cm. breed te bestellen in diktes van 25, 30 en 40 mm.
Planken zonder geïntegreerd ophangsysteem zijn ook verkrijgbaar in 20 mm. dik. Onze eiken boekenplanken leveren wij in drie verschillende houtkwaliteiten: u kunt kiezen uit foutvrij, licht rustiek en rustiek. I.p.v. Europees eiken gebruiken wij het veel mooiere en zeer harde Slavonisch eikenhout. Andere houtsoorten zijn eventueel mogelijk op aanvraag.

Optioneel kunnen de planken ook nog voorzien worden van een verjongde rand of een boomstamrand. U kunt ze zowel onbehandeld als kant en klaar gelakt of geolied bestellen.

Bestel heel gemakkelijk houten boekenplanken op maat gemaakt ! Via de website leveren wij een licht rustieke eikenkwaliteit met een breedte van 29 cm. in diktes van 25 en 30 mm. in veelgevraagde lengtes.
Voor boekenplanken in foutvrij of rustiek eiken en boekenplanken in andere afmetingen verzoeken wij u even contact met ons op te nemen. 

Lage verzendkosten bij kleine bestellingen 

Meestal kunnen wij kleinere bestellingen voordelig met DPD opsturen. Neem in dat geval even contact met ons op voordat u de bestelling via de website plaatst.
U wilt liever boekenplanken zonder ophangsysteem bestellen ? Ga dan naar onze categorie ‘eiken panelen op maat‘: klik hier. Leverbaar in drie kwaliteiten eiken in 20, 25, 30 en 40 mm. dik.

Gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd en voordelig geprijsd, uitgevoerd in doorgaande lamellen en in vingerlas tot maximaal 40 mm. dik. Onze houtproducten zijn allemaal FSC gekeurd.

 

 

 

houten boekenplanken op maat

Vol massief houten boekenplanken op maat voor u gemaakt in drie prachtige kwaliteiten eikenhout

Gemakkelijk vanuit uw luie stoel vandaag nog boekenplanken bestellen ? Dat kan bij QATRINA ! Wij leveren het zelfs tegen kostprijs bij af !
Bij ons kunt u Slavonisch eiken panelen op maat bestellen tot een lengte van maximaal 3 meter en een breedte van maximaal 1,2 meter. Gelieve contact met ons op te nemen indien u (veel) langere of bredere panelen wenst. Deze leveren wij alleen op aanvraag.

Bent u geïnteresseerd in onze houten boekenplanken op maat ?