houten blad op maat

houten blad op maat

Een houten blad op maat bestelt u voordelig online bij QATRINA 

Een houten blad op maat nodig ? Bij QATRINA bent u aan het juiste adres ! Wij maken massief houten bladen op maat in elke gewenste vorm. U bestelt supereenvoudig online in onze webwinkel:: u hoeft er de deur niet eens meer voor uit, en wij bezorgen het tegen kostprijs !
Ook voor ingewikkelde vormen kunt u bij ons terecht, want wij beschikken over hypermoderne cnc freesmachines waarmee iedere vorm gemaakt kan worden. Een nieuw houten blad op maat bestelt u gewoon online bij QATRINA !

De meeste eikenhouten bladen worden gemaakt van Europees eiken: een niet al te harde, wat gelige eikensoort. QATRINA levert eiken bladen gemaakt van Slavonisch eikenhout: een mooie lichte, maar ook heel harde houtsoort. Slavonisch eiken is leverbaar in drie kwaliteiten: foutvrij, licht rustiek en rustiek en is vanzelfsprekend allemaal FSC gekeurd. Een blad in een andere houtsoort is, mits op dat moment beschikbaar, verkrijgbaar op aanvraag. Een overzicht treft u op onze website: klik hier. Onze bladen zijn leverbaar in doorgaande lamellen en in vingerlas met een dikte van 20, 25, 30 of 40 mm. Neem voor andere diktes even contact met ons op.

Doorgaande lamellen en vingerlas niet apart genoeg ? Wij leveren ook kopshout bladen. Deze kunt u bestellen in 60 mm. dik eiken. Klik hier voor onze categorie ‘kopshout op maat’. Kunt u het hout zelf op maat zagen ? Dan is een voorraadpaneel wat voor u. Na circa een week heeft u dit al in huis en kunt u aan de slag. Klik hier voor onze panelen op voorraad.

 

 

houten blad op maat

houten blad op maat (kops eiken)

Kwaliteit op maat

Een hoge kwaliteit, op maat voor u gemaakt en tegen kostprijs bij u thuis afgeleverd.
Een rond, ovaal, vierkant of rechthoekig blad bestelt u eenvoudig zelf online in foutvrije, licht rustieke of rustieke kwaliteit in vingerlas of in doorgaande lamellen. Een blad gemaakt van kopshout is mogelijk in 60 mm. dik eiken. Neem voor aparte vormen of hele grote bladen even contact met ons op.

QATRINA levert ook fraaie bladen in dik eiken fineer: een mooi en prijsgunstig alternatief voor een massief houten blad. Tegenwoordig is fineer door sterk verbeterde technieken namelijk niet of nauwelijks nog van massief te onderscheiden. Eiken fineer is verkrijgbaar in twee kwaliteiten: foutvrij en rustiek, tot maximaal 58 mm. dik. Klik hier voor ons ‘eikenfineer op maat’.

 

Bent u geïnteresseerd in een houten blad op maat ?