houten barbladen

houten barbladen

Massief houten barbladen ? Bestel ze gewoon online op maat bij QATRINA !

Massief houten barbladen ? Welkom bij QATRINA ! Wij leveren op maat gemaakt, exact in de afmetingen en vorm die u wenst. Gemakkelijk en snel online bestellen vanaf de bank thuis ! Met onze hypermoderne bewerkingsmachines zijn alle denkbare vormen mogelijk. Schitterende houten barbladen bestelt u op maat gemaakt bij QATRINA !

Een groot deel van onze collega’s biedt barbladen aan in het wat gelig ogende Europees eiken. Wij gebruiken echter het mooie Slavonisch eikenhout: een keiharde, lichte houtsoort. Samen met onze leveranciers streven wij naar een duurzame houtkap en productie. Daarom is het door ons gebruikte hout ook altijd FSC gekeurd.

Barbladen zijn bij ons verkrijgbaar in drie eikenkwaliteiten. Wij leveren foutvrij, licht rustiek en rustiek. Bladen in een andere houtsoort zijn, mits verkrijgbaar op dat moment, mogelijk op aanvraag. Op de website treft u een overzicht: klik hier. U kunt kiezen uit een barblad in doorgaande lamellen of in vingerlasuitvoering in 20, 25, 30 of 40 mm. dik. Een evt. ’tussenliggende’ dikte leveren wij op aanvraag.

Wilt u iets echt unieks in huis ? Wij leveren ook exclusieve barbladen gemaakt van prachtig kopshout. Via de website te bestellen in massief eiken met een dikte van liefst 60 mm. ! Klik hier voor onze categorie ‘kopshout op maat’.

Kunt u het hout zelf op maat zagen en wilt u snel aan de slag ? Kijk dan even bij onze voorraadpanelen: deze kunnen wij razendsnel bij u thuis afleveren ! klik hier voor onze panelen uit voorraad.

 

 

 

houten barbladen

 

Zoekt u een massief houten barblad ? QATRINA !

Precies op maat voor u gemaakt en tegen kostprijs bij u thuisbezorgd, dus bestel zelf een vierkant of rechthoekig barblad in foutvrije, licht rustieke of rustieke kwaliteit in doorgaande lamellen, in vingerlas of in prachtig kopshout ! Een kops barblad is online leverbaar in 60 mm dik eiken. Een afwijkende vorm of een heel groot blad op aanvraag.

De laatste tijd is massief hout aanzienlijk in prijs gestegen. Sinds kort leveren wij daarom ook barbladen in prachtig dik fineer. Stukken voordeliger en met het blote oog nauwelijks van massief te onderscheiden door sterk verbeterde technieken de laatste jaren.
Fineer keuken-, bar-, werk- of tafelbladen zijn bij ons online op maat te bestellen in foutvrij en rustiek eiken tot en met een dikte van maximaal 58 mm. Om naar onze categorie ‘eikenfineer op maat’ te gaan, klik hier.

 

Bent u geïnteresseerd in onze houten barbladen ?