houten barbladen op maat

mooie eiken werkbladen

Exact in de afmetingen die u nodig heeft: houten barbladen op maat van QATRINA !

Wist u dat wij ook houten barbladen op maat voor u kunnen maken ? U bestelt ze heel gemakkelijk online in in onze webwinkel in de afmetingen die u zoekt, en wij maken ze vervolgens voor u op maat ! Online kunt u bij ons heel eenvoudig vierkante en rechthoekige barbladen bestellen. Zelfs rond of ovaal is mogelijk ! De bladen zijn verkrijgbaar in een foutvrije, een licht rustieke en een rustieke eiken kwaliteit: aan u de keus.

Bent u op zoek naar een heel speciale, zelfbedachte vorm ? Ook dat is geen probleem bij QATRINA, want wij werken ‘computergestuurd’: alle vormen kunnen wij voor u maken. Bel of mail ons even en laat u verrassen. Niet alleen barbladen in eiken, maar ook een heel andere houtsoort is op aanvraag mogelijk. Klik hier voor onze overige leverbare houtsoorten.

Slavonisch eiken: een (veel) mooiere houtsoort dan Europees eiken

Slavonisch eikenhout: een premium eikensoort met een schitterende lichte uitstraling, een verfijnde houttekening en FSC gecertificeerd. Bij QATRINA bent u aan het juiste adres voor houten barbladen op maat !
U kiest uit een barblad samengesteld uit doorgaande lamellen of een vingerlasbarblad.

Uniek, en exclusief verkrijgbaar bij QATRINA: een barblad gemaakt van schitterend kopshout. Een zeldzaam mooi en ijzersterk product. XL barbladen zijn evt. op aanvraag te bestellen.

Een prachtig, maar voordelig barblad gemaakt van dik eiken fineer

Ook dat is mogelijk bij QATRINA: een voordelig barblad gemaakt van dik eiken fineer. Standaard worden de randen hiervan afgewerkt met fineerband, maar ook massieve houten latten rondom zijn mogelijk tegen een geringe meerprijs. Eiken fineer kunt u bij ons bestellen in een foutvrije en rustieke kwaliteit. Meerdere diktes zijn mogelijk. Op onze website vindt u hierover meer informatie. Mocht u alsnog vragen hebben, bel of mail ons dan even.

Eikenfineer: een zeer gunstig geprijsd alternatief voor een massief houten barblad !

 

 

 

houten barbladen op maat

 

Interessant voor handige klussers: massief houten panelen in standaardafmetingen en diktes uit voorraad leverbaar !

Zeker de moeite waard voor handige klussers: onze voorraad standaardpanelen. Snel bij u afgeleverd en verkrijgbaar in meerdere houtkwaliteiten. Zelf uw barblad op maat maken is geen probleem voor u ? Ga dan gauw naar onze categorie ‘voorraadpanelen‘ en bestel vandaag nog, dan kunt u er binnen een paar dagen mee aan de slag !

Bent u geïnteresseerd in onze houten barbladen op maat ?