houten barblad

eiken barblad

Een houten barblad bestelt u eenvoudig online bij QATRINA 

Een nieuw houten barblad ? Van harte welkom bij QATRINA ! Wij leveren de bladen op maat gemaakt en exact in de afmetingen die u nodig heeft. Super relaxt bestellen vanuit uw luie stoel, want het kan online !
Met onze machines is elke denkbare vorm te maken. Een houten barblad bestelt u gewoon bij QATRINA !

Onze collega’s leveren hun barbladen over het algemeen in het wat gelige Europees eikenhout. Wij maken daarentegen gebruik van het mooie Slavonisch eiken: een veel lichtere eikensoort. Wij streven samen met onze producenten naar een duurzame, leefbare samenleving: onze houtproducten zijn daarom stuk voor stuk FSC gekeurd.

De bladen zijn bij ons leverbaar in drie kwaliteiten eiken. U kiest uit een foutvrije, licht rustieke of rustieke uitvoering. Ook bladen in andere houtsoorten zijn, mits leverbaar op dat moment, te bestellen, maar uitsluitend op aanvraag. Een overzicht van de mogelijkheden treft u hier. Wij bouwen de bladen op in doorgaande lamellen en in vingerlas. Verschillende diktes zijn mogelijk: wij leveren 20, 25, 30 en 40 mm. dik. Zogenaamde ’tussenliggende’ diktes zijn op aanvraag te bestellen.

Zeer zeldzaam en exclusief verkrijgbaar bij QATRINA: een schitterend barblad van kopshout. In onze webwinkel te bestellen in 60 millimeter dik eiken. Klik hier voor ons ‘kopshout op maat’.

Wilt u snel aan de slag kunnen, en kunt u het hout zelf wel op maat zagen ? Neem dan even een kijkje bij onze voorraadpanelen. Panelen uit voorraad heeft u normaal gesproken al binnen een (werk)week in huis ! klik hier.

 

 

houten barblad

Een massief houten blad ? QATRINA !

Exact op maat en tegen kostprijs bij u afgeleverd. Heel eenvoudig zelf een vierkant of rechthoekig barblad in foutvrije, licht rustieke of rustieke eikenkwaliteit in doorgaande lamellen of in vingerlas bestellen ? Dat kan bij QATRINA !
Een blad gemaakt van kopshout is online te bestellen in 60 millimeter dik. Speciale, afwijkende vormen en hele grote bladen zijn mogelijk op aanvraag.

Vol massief hout is de laatste tijd behoorlijk duurder geworden. Daarom leveren wij tegenwoordig ook bladen in dik fineer: Absoluut een goed en zeer voordelig alternatief voor massief hout, want fineer is door een sterk verbeterde techniek vrijwel niet meer van massief te onderscheiden. Eikenfineer bar-, werk- of tafelbladen zijn online op maat te bestellen in twee kwaliteiten: in foutvrij en rustiek eiken. U kunt tot en met maximaal 58 mm. dik bestellen. Klik hier voor onze categorie ‘eikenfineer op maat’.

 

Bent u geïnteresseerd in een houten barblad ?