Hippe keukenstoel

tafel met 6 stoelen

Bent u op zoek naar een hippe keukenstoel? U vindt deze zeker bij QATRINA

Qatrina heeft een grote collectie als u op zoek bent naar een hippe keukenstoel.

De keukentafel is het hart van het huis. Dan wilt u daar natuurlijk ook lekker zitten op een comfortabele stoel. Want weet u wel hoeveel tijd u in de keuken doorbrengt?

 

Natuurlijk moet de stoel ook leuk zijn om naar te kijken.  Zoekt u een designstoel of houdt u juist meer van een basic stoel? Met PU leder of met een zitting van fluweelzachte stof? Wat past er bij u en uw interieur?

Een stoel met armleuningen of wilt u deze juist liever zonder? Een stoel gemaakt van massief hout of een stoel met een stalen frame?

Kijk gauw in onze collecties eettafelstoelen of zo u wilt, bij de collectie stoelen met armleuning.

 

 

stoel voor aan de keukentafel

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Omdat wij geen showroomkosten hebben, kunnen wij de hippe keukenstoel verrassend laag aanbieden voor de uitstekende kwaliteit die we leveren. Onze collectie is met de grootste zorg samengesteld, zeer uiteenlopend en onderscheidend.

Lees goed de materiaalbeschrijving. Onze stoelen zijn bijvoorbeeld niet gestoffeerd met echt leder maar met een goede kwaliteit imitatieleer. Het frame kan van hout, staal, rvs of aluminium zijn. Het gebruikte hout voor onze stoelen is gegarandeerd duurzaam geproduceerd, en daarom ook altijd FSC-gekeurd.

 

Verschillende modellen

Er is volop variatie tussen modellen met of zonder armleuning, en het overgrote deel van onze eettafelstoel modellen is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Gecapitonneerde stoelen of stoelen met een los kussen, moderne en klassieke eetkamerstoelen, comfortabele kuipstoelen, met en zonder armleuning, Ook modellen voor (semi) buitengebruik ontbreken niet.

 

Gecombineerde bestelling bespaart vrachtkosten

Bestelt u meteen ook een nieuw tafelblad of een nieuw onderstel bij QATRINA? Dan betaalt u maar eenmaal transportkosten.

 

Bent u geïnteresseerd in onze hippe keukenstoel ?