grote tafel

noestvrij eiken tafelblad

Een prachtige grote tafel, op maat gemaakt door QATRINA   

Op zoek naar een grote tafel ?. Dan bent u bij QATRINA helemaal aan het juiste adres, want wij maken ze op maat !

Bestel eenvoudig een grote tafel, op maat gemaakt in de door u aangegeven afmetingen. Ook de gewenste vorm kiest u natuurlijk zelf: wij leveren de tafelbladen in rond, ovaal, vierkant, rechthoekig, ellipsvormig. Eventuele afwijkende/fantasie vormen zijn bij ons ook gewoon mogelijk.

Voor de gewenste randafwerking van het tafelblad kunt u nog kiezen uit drie verschillende mogelijkheden: een stoere massieve opgedikte rand, een standaard rechte (haakse) rand of een zeer subtiele verjongde rand, waardoor het tafelblad een mooie ranke uitstraling krijgt. Onze tafelbladen worden vanzelfsprekend uit het meest hoogwaardige hout vervaardigd, en dit is natuurlijk allemaal FSC gekeurd.

Neem voor advies of meer informatie gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

 

 

grote tafel

Grote tafel

 

QATRINA levert tafelbladen in meerdere houtsoorten

Tafelbladen worden bij ons merendeels besteld in massief eiken en in massief Amerikaans noten. Maar, het mooie Essenhout is de laatste tijd ook in opkomst. Onze tafelbladen zijn verkrijgbaar in doorgaande lamellen, in vingerlas en in het zeer exclusieve kopshout.

Wilt u een liever een grote tafel in een andere houtsoort dan eikenhout ? Klik dan hier voor onze andere houtsoorten.
Heeft u hulp of advies nodig ? Neem dan gerust even contact met ons op: wij helpen u graag verder.

Bomen groeien helaas niet tot in de hemel, en dus zijn we helaas gebonden aan maximaal leverbare lengtes per houtsoort.
Massief eiken en Amerikaans noten is in doorgaande lamel doorgaans verkrijgbaar tot een maximumlengte van 4 meter lengte.

Voor een grote tafel die langer dan circa vier meter moet worden, zullen we een andere uitvoering moeten accepteren: een uitvoering in vingerlas of een uitvoering in kopshout.

Vingerlas tafelbladen bestaan uit korte stukjes massief hout, de lamellen, die door middel van een las (de zogenaamde vingerlas) met elkaar verlijmd worden.

Kopshout tafelbladen worden op hun beurt opgebouwd uit aan elkaar verlijmde kleine massieve blokjes hout van circa 43×43 mm.

Vingerlas en kopshout tafelbladen zijn in zeer lange uitvoering bij ons te bestellen: tot wel zeven meter lang !. Langer is op zich wel mogelijk, maar is (bijna) niet te transporteren en te tillen.

 

Een bijpassend stalen of houten onderstel 

Kijk voor een fraai bijpassend stalen of houten onderstel eens in onze webshop: u vindt hier een breed scala aan onderstellen. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten.
Al onze stalen onderstellen zijn gepoedercoat: dit geeft een substantieel fraaier en beduidend sterker eindresultaat dan het (veel) goedkopere gelakt staal !

Klik hier voor onze stalen onderstellen, of hier voor onze houten onderstellen.

 

Bent u geïnteresseerd in een grote tafel ?