grote keukentafel op maat

noestvrij eiken tafelblad

U zoekt een grote keukentafel op maat ? Bestel hem eenvoudig online bij QATRINA ! 

Op zoek naar een gezellige grote keukentafel op maat ?. Een mooie grote waar je met al je vrienden lekker royaal omheen kan zitten ?. Dan zit u goed bij QATRINA !

Wij leveren uw grote keukentafel op maat in de vorm en afmetingen die u zoekt. Wij leveren rond, ovaal, vierkant, rechthoekig, ellips vormig, maar ook door u zelf bedachte vormen. De randafwerking bepaalt u ook helemaal zelf: een opgedikte rand voor een robuust uiterlijk, of juist een verjongde rand waardoor het blad een subtiel rank uiterlijk krijgt. Onze tafelbladen worden allemaal gemaakt in de allerbeste houtkwaliteit, en zijn FSC gekeurd.
Voor meer informatie of advies: neem even contact met ons op. Wij helpen/adviseren u graag.

 

 

 

grote keukentafel op maat

Grote keukentafel op maat

 

Keukentafels, leverbaar in meerdere houtsoorten

Veel van onze tafelbladen worden geleverd in eikenhout of in Amerikaans notenhout. Het fraaie Essenhout is de laatste jaren echter aan een duidelijke opmars bezig. Naast tafelbladen in doorgaande lamel en in vingerlas, kunt u bij ons ook terecht voor tafelbladen in kopshout.

Klik hier voor onze andere houtsoorten, of neem meteen even contact met ons op.

Per houtsoort zijn wij uiteraard wel gebonden aan de maximaal leverbare lengtes. Amerikaans noten en eiken is in doorgaande lamel praktisch het hele jaar door leverbaar tot een lengte van maximaal vier meter.

Voor een hele grote keukentafel op maat die langer moet worden dan circa vier meter, zullen we dus moeten switchen naar de vingerlas of kopshout uitvoering. Vingerlas panelen en tafelbladen zijn opgebouwd uit korte lamellen massief hout die d.m.v. een zogenaamde vingerlas tot een geheel aan elkaar verlijmd worden.
Vingerlas tafelbladen kunnen wij tot een lengte van wel zeven meter (!) leveren. Dit geldt ook voor onze tafelbladen in kopshout.

 

QATRINA, voor mooie tafelbladen, maar ook stalen en houten onderstellen 

Een bijpassend stalen of houten onderstel vindt u ook eenvoudig op onze website. Uiteraard ook weer allemaal in de beste kwaliteit. Zo zijn onze stalen onderstellen allemaal gepoedercoat, dat resulteert in een veel mooier en sterker eindresultaat dan gelakt staal.

Klik hier voor onze stalen onderstellen, of hier voor onze houten onderstellen.

 

Uw tafelblad gekleurd in olie of blank mat transparant gelakt

Uw nieuwe grote keukentafel kan door ons desgewenst ook in kleur geleverd worden. In onze webshop kunt u kiezen uit vijf verschillende kleuren. Uw gewenste kleur staat er niet bij ? Neemt u dan even contact met ons op, want op aanvraag zijn nog veel meer kleuren leverbaar. 

Onze vuistregel: bij intensief gebruik van de tafel een twee componenten olie voor het blad gebruiken, bij weinig gebruik een lak.

 

Bent u geïnteresseerd in een grote keukentafel op maat ?