grote eiken tafel

grote eiken tafel

Voor een mooie grote eiken tafel bent u bij QATRINA aan het juiste adres !

Bij QATRINA bestelt u een grote eiken tafel gewoon op maat. Bestellen kan online: u hoeft er de deur niet voor uit !
U kiest bij ons uit tafelbladen opgebouwd uit doorgaande lamellen tot maximaal 3,5 meter lang of in vingerlasuitvoering. In vingerlas is (veel) langer ook mogelijk !

Ongeveer 90% van de tafelbladen wordt bij ons besteld in eikenhout. I.t.t. veel andere aanbieders maken wij ze niet van Europees eiken, maar van Slavonisch eiken: een mooie lichte eikensoort.
Tafelbladen in andere houtsoorten zijn op aanvraag mogelijk: klik hier of neem even contact met ons op, want onze overige houtsoorten zijn niet het hele jaar door leverbaar.

Onze tafelbladen worden stuk voor stuk gemaakt van FSC-gekeurd hout: een internationaal geaccepteerd keurmerk voor duurzaam geproduceerd hout.

Slavonisch eiken tafelbladen zijn te bestellen in drie verschillende uitvoeringen: wij leveren doorgaande lamellenvingerlas en tafelbladen gemaakt van kopshout. Doorgaande lamellen en vingerlas is mogelijk in drie kwaliteiten: noestvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken.

Alle denkbare vormen kunnen wij realiseren: of het nou een vierkant, een rechthoekig, een rond, een (Deens) ovaal, een tonvormig of een ellipsvormig tafelblad moet zijn: wij maken het voor u op maat. Bel of mail ons gewoon even voor de mogelijkheden.

 

 

 

grote eiken tafel

grote eiken tafel (tonvormig foutvrij eiken tafelblad doorgaande lamellen)

 

Online bestellen: wel zo makkelijk !

Een schitterend massief houten tafelblad bestelt u gewoon online: u kiest de gewenste houtkwaliteit, voert vervolgens de afmetingen in, selecteert de dikte en vinkt de (eventuele) aanvullende bewerkingen aan. De prijs voor het blad komt in beeld en u plaatst uw bestelling in de winkelwagen. Afrekenen kan daarna in een beveiligde omgeving met iDEAL of BANCONTACT.

Ook voor stalen en houten onderstellen bent u aan het goede adres bij QATRINA

De keuze voor het tafelblad is belangrijk: e.e.a. moet natuurlijk wel in uw interieur passen. Wij leveren uitsluitend de beste kwaliteiten eikenhout op maat voor u gemaakt, maar zonder een bijpassend onderstel is de tafel vanzelfsprekend nog niet helemaal compleet.

QATRINA levert daarom naast tafelbladen ook stalen en houten onderstellen. Zo kunt u uw tafel helemaal zelf samenstellen ! Kijk op onze website voor de verschillende mogelijkheden: klik hier voor onze categorie stalen onderstellen of hier voor onze houten onderstellen. Komt u er alleen niet uit ? Neem dan contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een grote eiken tafel ?