grote eiken tafel op maat

grote eiken tafel op maat

Een gezellige grote eiken tafel op maat voor u gemaakt ? QATRINA natuurlijk !

Gewoon online bestellen vanuit uw luie stoel: een grote eiken tafel op maat. U bestelt heerlijk relaxt vanuit huis en wij leveren hem tegen kostprijs bij u af !
In doorgaande lamellen leveren wij sowieso ‘het hele jaar door’ tot een lengte van 3,5 meter, maar tafelbladen in vingerlas zijn in nog veel langere lengtes leverbaar.

Circa 90 procent van de door ons geleverde tafelbladen wordt besteld in eiken.
Veel andere aanbieders maken hun tafelbladen van Europees eiken, maar wij maken gebruik van (veel mooier) Slavonisch eikenhout. Een tafelblad gemaakt van een andere houtsoort is eventueel ook mogelijk op aanvraag. Klik hier voor een overzicht of neem contact met ons op.

Wij gebruiken uitsluitend FSC-gekeurd hout voor onze tafelbladen: een garantie voor een milieuvriendelijke houtkap en productie.

U kunt bij ons kiezen uit drie verschillende tafelbladuitvoeringen: wij maken tafelbladen in doorgaande lamellen, in vingerlas en in schitterend kopshout. De vingerlas en doorgaande lamellen uitvoeringen zijn verkrijgbaar in noestvrije/foutvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit.

Iedere door u gewenste vorm is mogelijk: zo leveren wij onder andere vierkante, rechthoekige, ronde, (Deens) ovale, tonvormige en ellipsvormige tafelbladen. Heeft u een heel aparte vorm in gedachten ? Neem dan contact met ons op. Team QATRINA staat voor u klaar.

 

 

 

grote eiken tafel op maat

grote eiken tafel op maat (tonvormig blad in foutvrij eiken doorgaande lamellen)

 

Gemak dient de mens: u bestelt online !

U bestelt gewoon online: kies de gewenste kwaliteit, voer de maten in, kies de dikte en kruis eventuele extra bewerkingen aan. Het bestelsysteem toont u de prijs, u plaatst de bestelling in de winkelwagen en rekent veilig af met iDEAL of BANCONTACT. Zo simpel kan het allemaal zijn !

Stel zelf uw tafel samen met een mooi stalen of houten onderstel van QATRINA

Wij leveren alleen de allerbeste kwaliteit hout en maken het exact voor u op maat, maar natuurlijk is een mooi tafelblad zonder een fraai tafelonderstel nog geen complete tafel. Wij bieden daarom naast tafelbladen op maat gemaakt tevens stalen en houten onderstellen aan op de website. Zo kunt u heerlijk relaxt thuis zelf uw tafel samenstellen !
Op onze website vindt u een overzicht van de diverse mogelijkheden: klik hier voor onze fraaie stalen onderstellen of hier voor onze gezellige houten onderstellen. Hulp nodig ? Bel of mail ons dan even: wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in een grote eiken tafel op maat ?