groot houten tafelblad

groot houten tafelblad

In elke gewenste vorm en op maat verkrijgbaar bij QATRINA: een prachtig groot houten tafelblad

Alleen het mooiste hout wordt toegepast: voor een prachtig groot houten tafelblad in de vorm en afmetingen die u wenst moet u bij QATRINA zijn !
Bij QATRINA krijgt u uitsluitend de allerbeste kwaliteit, maar nog steeds voor betaalbare prijzen ! Wij kopen ons hout voordelig in bij vaste leveranciers verdeeld over verschillende Europese landen. Uw bestelling wordt nadat deze gereed is door onze eigen transportdienst bij u thuis afgeleverd: dat doen wij als service voor onze klanten tegen kostprijs.

Wij durven gerust te stellen dat wij specialisten zijn in het maken van houtproducten: wij maken exact op maat nauwkeurig en in iedere denkbare vorm. De meeste andere online aanbieders van massieve houtproducten gaan niet veel verder dan rond, rechthoekig, vierkant, ovaal of ellipsvormig. Bij ons begint het daar pas ! Een druppelvorm, kiezelvorm of organische vorm in gedachten ? Wij helpen u graag, dus bel of mail ons even.

Bij QATRINA zit u onder meer goed voor een groot houten tafelblad van massief Slavonisch eiken. Eikenhouten tafelbladen kunnen wij in drie houtkwaliteiten voor u op maat maken: in foutvrij eiken zonder noesten, in licht rustiek eiken en in een ruige rustiek eiken uitvoering.
Op aanvraag zijn bij ons ook tafelbladen in een andere houtsoort verkrijgbaar: wij leveren buiten de website om onder andere ook tafelbladen van acaciahout, beukenhout, kersenhout, notenhout en essenhout.

Eiken tafelbladen in doorgaande lamellen kunnen wij zelfs tot VIJF METER lang voor u maken. Dus bent u op zoek naar een extra lang of extra breed tafelblad, neem dan contact met ons op. De meest ingewikkelde vormen en aanvullende bewerkingen kunnen wij met onze speciale apparatuur realiseren. Zo zijn onder meer uitsparingen, ronde hoeken, ingefreesde sleuven, eventuele kabeldoorvoeren en schuine of halfronde randen geen probleem.

Een exclusieve hoogwaardige eikensoort, speciaal voor u op structuur en kleur uitgezocht

Absoluut de ‘koningin’ onder de eikensoorten: keihard en met een kenmerkende lichte kleur en gladde structuur. Meubelmakers en interieurbouwers zweren erbij ! Slavonisch eiken. Onder streng toezicht gekweekt en gekapt en vervolgens duurzaam verwerkt tot een hoogwaardig houtproduct. Vanzelfsprekend FSC gecertificeerd zodat u zeker weet dat u alleen het allerbeste krijgt.

Wij bouwen onze tafelbladen op uit lange stroken hout: zogenaamde doorgaande lamellen, maar ook een tafelblad met een vingerlasverbinding is mogelijk. Als absolute klap op de vuurpijl kunt u bij ons ook nog een tafelblad gemaakt van kopshout bestellen. Dit wordt geheel met de hand voor u gemaakt van vierkante blokjes hout. Op onze website vindt u hierover meer: klik hier. Kopshout leveren wij in eiken, maar op aanvraag eventueel ook in beuken, in essen, in acacia en in kersen.

 

 

 

groot houten tafelblad

Eiken tafelblad (foutvrij) met doorgaande lamellen, transparant geolied

Op zoek naar een mega tafelblad ? Wij maken het op maat in doorgaande lamellen tot wel 5 meter lang ! 

Extra lange tafelbladen zijn een zeldzaamheid in de Benelux: weinigen kunnen dit leveren, maar QATRINA wel !
Op aanvraag kunnen wij voor u zelfs een eikenhouten blad van maar liefst vijf meter lang in doorgaande lamellen voor u maken ! Uitgevoerd als tafelblad, maar wij kunnen er ook een prachtig keukenblad, bureaublad of werkblad voor u van maken. Neem contact met ons op en laat u verrassen !

Bent u geïnteresseerd in een groot houten tafelblad ?