Goedkoop tafelblad

Goedkoop tafelblad – tafelbladen voor de kleinere portemonnee ook bij QATRINA!

Wenst u een goedkoop tafelblad ? Bij voorkeur van eiken, maar schrikt u van de prijzen ? Qatrina heeft tafelbladen voor een lage prijs leverbaar! Hoe dat kan? Lees snel verder.

Slim geproduceerd

Deze goedkope tafelbladen zijn slim geproduceerd:  de tafelbladen zijn opgedikt met een rand van hetzelfde eiken als waarvan het tafelblad is gemaakt! Op deze manier kunnen we met een minimum aan materiaal een maximum blad leveren. Deze budgetbladen hebben we in drie categorieën:

  • met rechte rand
  • met boomstamrand
  • met verjongde rand

 

   

Een eiken tafel zorgt voor een warme prettige sfeer in uw huis. De eettafel is vaak de plek om het laatste nieuws te lezen, voor ontbijt, lunch en diner of voor een pauze met een kop koffie of thee. Een eettafel kan eigenlijk nooit groot genoeg zijn, maar daar hangt ook een prijskaartje aan. Omdat we ons realiseren dat niet iedereen een even grote portemonnee heeft, hebben wij een eiken tafelblad budget voor u in de collectie. En bent u een beetje handig? Bestel dan een onbehandeld blad en behandel het zelf.

Onbehandeld tafelblad of gekleurd?

Bent u een beetje handig? Dan kunt u de budgetbladen onbehandeld bestellen en ze zelf voorzien van een olie of lak.

Belangrijk

Maar let op: Het is heel belangrijk dat u het tafelblad in zijn geheel ‘inpakt’ in olie of lak omdat ze anders zeker kromtrekken! Dus ook de onderzijde van het tafelblad niet vergeten! Dit heeft te maken met vocht uit de omgeving dat invloed heeft op het hout. Als u de gebruiksaanwijzing van de olie goed opvolgt, is het behandelen niet moeilijk. Olie of lak kunt u bij diverse leveranciers bestellen. Wij werken graag met een twee-componenten olie met, indien gewenst, een kleurpigment. Indien gewenst kunnen wij de olie aan uw bestelling toevoegen, vraag naar de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in een goedkoop tafelblad ?

 

budget tafelbladen

 

Wenst u toch een tafelblad op de mm nauwkeurig voor u gemaakt? In doorgaande lamellen, vingerlas, kops hout of visgraatmotief?

Een tafelblad bestelt u bij ons in vingerlas, in doorgaande lamel, in visgraat of in schitterend kopshout. Hout in doorgaande lamellen of vingerlas is in massieve uitvoering verkrijgbaar tot een dikte van maximaal 40 mm. Een dikker tafelblad is echter ook mogelijk: wij voorzien het blad dan van een opgedikte rand. Dit is mogelijk tot een dikte van maximaal 80 mm. Kopshout leveren wij online in 60 mm. dik eikenhout, maar is op aanvraag ook in een andere houtsoort en dikker leverbaar. Bel of mail ons hiervoor even.

Wij maken op de mm nauwkeurig:

  • ronde bladen
  • Ovale bladen
  • vierkante bladen
  • rechthoekige bladen
  • tonvormige bladen
  • ieder vorm waarvan u een goede tekening heeft

Slavonisch eiken

Deze tafelbladen worden gemaakt van slavonisch eiken. Absoluut hoogwaardige kwaliteit en gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd, want ons hout is tevens allemaal FSC gekeurd. Massief houten tafelbladen in een andere houtsoort dan eiken zijn ook mogelijk: deze leveren wij buiten de website om op aanvraag. Wij hebben op onze website hiervan een overzicht geplaatst. Bent u geïnteresseerd in een andere houtsoort ? Neem dan even contact met ons op per telefoon of mail.

 

rond tafelblad eiken

 

Wij maken onze tafelbladen in doorgaande lamellen nog handmatig van massief houten planken, ook wel lamellen genoemd, die in de breedte aan elkaar verlijmd worden. De lamellen hebben een breedte die varieert tussen de 40 en 120 mm, en worden zo gelijkmatig mogelijk over het blad verdeeld. Dit om te voorkomen dat er smalle strookjes aan de lange zijden van het tafelblad ontstaan. Bij een verzaagd standaard tafelblad is dit nauwelijks te voorkomen, en komt dit dus helaas relatief veel voor. QATRINA doet het anders, want wij geven om kwaliteit.

 

Bent u geïnteresseerd in een eiken tafelblad op maat?