Gele stoel

kops eiken blad met gele stoel

Houdt u van geel? U vindt een gele stoel zeker in de collectie bij QATRINA

Gele stoel, blauwe stoel, groene stoel, oranje stoel; in onze collectie zitten allerlei hippe kleuren. Zeker in de keuken is een beetje vrolijkheid en kleur welkom. Hier brengt u vaak de meeste kwaliteitsmomenten met uw familie door, zoals een goed gesprek dat spontaan ontstaat bij een bakje koffie. Het is van belang dat de keuken uw karakter uitstraalt. Zeker aan de keukentafel, want de keuken is het hart van uw huis.

Een stoel moet natuurlijk ook nog eens lekker zitten. En dan moet de stoel ook nog leuk zijn om naar te kijken. En gaat u voor een praktische stoel voor in de keuken met PU lederen zitting, of liever een fluweelzachte gele stoel voor in de huiskamer? Zoekt u een designstoel of houdt u juist meer van een basic stoel? En dan kunt u nog kiezen tussen het materiaal van het frame. Wilt u een stoel gemaakt van massief hout of een stoel met een stalen frame?

En dan is er nog de keuze voor armleuningen: met of zonder? Een stoel met armleuningen maakt uw zit nog comfortabeler, maar is weer minder praktisch om snel in te gaan zitten.

nb het prachtige keukenblad van kops eiken is ook geleverd door Qatrina

 

gele stoel

Goede prijs

Wij hebben geen showroomkosten en dat ziet u terug in de prijs. Uw gele stoel heeft een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

 

Verschillende uitvoeringen

In onze collectie zitten zeer veel verschillende uitvoeringen.  Er is volop variatie tussen modellen met of zonder armleuning, en het overgrote deel van onze eettafelstoel modellen is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Gecapitonneerde stoelen of stoelen met een los kussen, moderne en klassieke eetkamerstoelen, comfortabele kuipstoelen, met en zonder armleuning, Ook modellen voor (semi) buitengebruik ontbreken niet.

 

Eenmaal transportkosten bij meerdere bestellingen

Bestelt u meteen ook een nieuw tafelblad of een nieuw onderstel bij QATRINA?

 

Bent u geïnteresseerd in onze gele stoel ?