gebogen stalen tafelpoten

gebogen stalen tafelpoten

Mooie gebogen stalen tafelpoten bestelt u eenvoudig online bij QATRINA

Gebogen stalen tafelpoten zijn bij QATRINA leverbaar in drie verschillende uitvoeringen. Naast poedercoat standaard, kunt u bij ons de stalen tafelpoten ook bestellen in industriële look en in fine structure / fluweel. (klik hier voor meer informatie over poedercoaten)

Bij de uitvoering in poedercoat standaard worden de stalen tafelpoten in een zijdeglans kleur gecoat en worden de lasnaden gladgeslepen, zodat deze als zodanig niet meer zichtbaar zijn.
Dit gebeurt ook bij de uitvoering in fine structure / fluweel, deze uitvoering heeft daardoor een meer matte uitstraling.
De industriële look daarentegen is juist niet verder afgewerkt en oogt zeer robuust. Hier is alleen een blanke transparante laag over het staal aangebracht.

De industriële uitvoering is op dit moment verreweg de meest gevraagde uitvoering voor gebogen stalen tafelpoten.

Zoekt u speciale afmetingen voor uw stalen tafelpoten die niet op onze site staan ?. Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. QATRINA, omdat wij staan voor kwaliteit.

 

 

gebogen stalen tafelpoten

Gebogen stalen tafelpoten

 

Leverbare kleuren

Standaard zijn onze stalen tafelpoten en onderstellen in vijf verschillende RAL kleuren leverbaar. Wat is dat eigenlijk, RAL ?

Wij bieden onze stalen tafelpoten en onderstellen aan in de onderstaande RAL kleuren:

  • Antracietgrijs: RAL 7016 (zie onderstaande afbeelding)
  • Crème wit: RAL 9001 (zie onderstaande afbeelding)
  • Gitzwart: RAL 9005 (zie onderstaande afbeelding)
  • Blank aluminium: RAL 9006 (zie onderstaande afbeelding)
  • Verkeerswit: RAL 9016 (zie onderstaande afbeelding)

 

   

 

 

Eventuele andere (RAL) kleuren voor de stalen tafelpoten kunnen wij wel leveren, maar dan moet u wel rekening houden met een toeslag.. Neem in dat geval even contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

Wij leveren kant en klaar, maar ook precies op maat volgens uw wensen. Klanttevredenheid, kwaliteit en redelijke prijzen staan bij ons voorop, dus waarom zou u verder zoeken ?

 

Bent u geïnteresseerd in onze gebogen stalen tafelpoten ?