frontjes voor IKEA keuken

frontjes voor IKEA keuken

Zoekt u frontjes voor IKEA keuken ? Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk in vol massief hout !

Bij IKEA niet de fronten en deuren kunnen vinden die u zoekt ? Wij maken ze op maat voor u zoals u ze graag wilt hebben ! QATRINA is specialist voor maatwerk in frontjes voor IKEA keuken.

Al jarenlang staan wij samen met ons professionele team van houtverwerkers garant voor maatwerk in massief hout voor betaalbare prijzen. Wij hebben geïnvesteerd in hoogwaardige kostbare freesmachines waarmee wij de fronten en deuren in iedere vorm en in iedere afmeting voor u kunnen realiseren. Van alle systeemkasten die u bij IKEA kunt bestellen hebben wij de technische tekeningen: alles wordt zo exact op maat en exact passend voor u gemaakt. Voor voordelige houten frontjes voor IKEA keuken moet u dus bij QATRINA zijn.

Onze frontjes zijn onder meer verkrijgbaar in prachtig Slavonisch eiken, maar ook in exclusief Amerikaans notenhout. Met een hedendaagse strakke uitstraling, maar ook met een levendig geborsteld of fijnbezaagd oppervlak, afgewerkt met een transparante of gekleurde houtolie of mat of zijdeglans transparant gelakt. Voor nog meer sfeer in uw keuken leveren wij ook paneelfronten en bijpassende deuren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Maatwerk is ons vak: u krijgt het zoals u het graag wilt hebben

IKEA levert uitsluitend standaard. De kasten, afdekpanelen en werkbladen kunt u hier alleen in vaste maten bestellen. QATRINA doet het anders. Wij maken alles op maat. Uw keuken wordt zo echt zoals u hem graag wilt hebben. Alles sluit exact op elkaar aan en is klaar om te plaatsen. Met de corpussen van IKEA en het maatwerk van QATRINA haalt u uw droomkeuken in huis !

Start met ontwerpen met de keukenplanner van IKEA

U bent geïnteresseerd in het bovenstaande ? Start dan met het maken van het ontwerp van uw keuken. Dit kan heel eenvoudig met de online keukenplanner op de website van IKEA. U wilt alleen nieuwe fronten en deuren voor uw ‘oude’ keuken ? Dan kunt u volstaan met het ons doorgeven van de bestaande afmetingen. Daarna is het tijd te kiezen voor de gewenste houtsoort en de afwerking van de frontjes en deuren.

QATRINA levert eikenhouten fronten en deuren in een foutvrije, licht rustieke en rustieke uitvoering met een standaard glad oppervlak, een geborsteld of een fijnbezaagd oppervlak. Frontjes van exclusief notenhout zijn leverbaar in een massieve A-kwaliteit.
Eikenhout kunnen wij leveren in massief, maar ook in een fineeruitvoering in foutvrije of rustieke kwaliteit, afgewerkt met een olie of gelakt. U bent eruit ? Mail ons dan uw wensen door en u ontvangt van ons een (vrijblijvende) offerte. U vindt hier onze contactgegevens.

 

 

 

frontjes voor IKEA keuken

Komt u er alleen niet uit ? Wij staan voor u klaar, dus mail of bel ons gerust  

Een renovatie van uw bestaande keuken of het plaatsen van een geheel nieuwe is kostbaar en vergt veel tijd. Wij helpen u hierbij graag. Dus twijfelt u, heeft u hulp nodig of heeft u gewoon een vraag: wij staan voor u klaar via de mail en via de telefoon, maar ook een bezoek aan onze showroom is mogelijk op afspraak. Bel of mail ons dus gerust even.

Bent u geïnteresseerd in onze frontjes voor IKEA keuken ?