fronten voor IKEA keukens

fronten voor IKEA keukens

Houten fronten voor IKEA keukens nodig ? QATRINA maakt ze precies passend op maat !

Wanneer u een schitterende keuken zoekt die precies aan uw wensen voldoet, dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres. Alles wordt werkelijkheid met onze op maat gemaakte fronten voor IKEA keukens ! Wij hebben de passende oplossing voor de door IKEA aangeboden systeemkasten: de kasten bestelt u bij IKEA en wij zorgen voor de rest !

Wij kunnen onze fronten voor zeer interessante prijzen aanbieden, omdat wij al heel lang samenwerken met een team van professionals in voornamelijk Oost Europa. Bespaar u de moeite: verder zoeken heeft echt geen zin. Prachtige fronten voor IKEA keukens vindt u bij QATRINA ! Aan u de keuze: hoogwaardige kwaliteitsfronten van massief hout of gemaakt van dik eikenfineer.

Houten fronten leveren wij met een vandaag de dag veelgevraagde (mat) zwarte afwerking, maar ook klanten die op zoek zijn naar meer sfeer kunnen bij ons terecht. Onze fronten en deuren zijn namelijk ook nog in meerdere paneeluitvoeringen te bestellen. Bent u geïnteresseerd in paneeldeuren en -fronten, neem dan contact op. Deuren en fronten van Amerikaans noten leveren wij op aanvraag.

Met onze massief eikenhouten of notenhouten fronten in combinatie met de kasten van IKEA creëert u heel gemakkelijk uw langgekoesterde wens. Ons team beschikt over alle technische tekeningen van de door IKEA aangeboden kastsystemen: uw fronten en deuren worden tot op de millimeter nauwkeurig passend voor u gemaakt.

Uw droomkeuken samengesteld uit een combinatie van IKEA en QATRINA

De door IKEA aangeboden deuren en fronten zijn allemaal standaard: afwijkingen in lengte of breedte zijn zelden tot nooit mogelijk. Wij nemen hier het stokje over, want maatwerk is onze specialiteit. Hoe gaat dit in zijn werk ? Allereerst maakt u m.b.v. de online keukenplanner van IKEA het gewenste ontwerp van de keuken of teken gewoon uw huidig keuken in het geval van een renovatie. Mail de tekening vervolgens naar ons en wij gaan ermee aan de slag. Klik hier voor onze contactgegevens.

Een vrijblijvende prijsopgave ontvangen ? Wij zorgen ervoor

M.b.v. de IKEA keukenplanner tekent u eerst de gewenste keukenindeling. Vervolgens kiest u de uitvoering en afwerking van de fronten. Deuren en fronten van eikenhout leveren wij in een foutvrije/noestvrije, in een licht rustieke en in een robuuste rustieke kwaliteit.
Notenhouten fronten zijn uitsluitend te bestellen in een foutvrije A-kwaliteit. Fronten van eikenhout leveren wij in massief, maar ook in (dik) fineer. Onze fineerfronten zijn verkrijgbaar in foutvrij eiken en in rustiek eiken. De kogel is door de kerk en u bent eruit wat het moet worden ? Mail dan uw tekening naar QATRINA. Wij sturen u daarna zo spoedig mogelijk een vrijblijvende prijsopgave toe.

 

 

 

fronten voor IKEA keukens

Foutvrij/noestvrij eikenhouten kastdeuren en fronten

Bel of mail ons even bij twijfel of plan een bezoek aan onze showroom

De door ons toegestuurde offerte is door u akkoord bevonden ? Dan kunt u ons dit per mail even laten weten. Uw bestelling zal dan zo snel mogelijk door ons ons in behandeling worden genomen. Twijfelt u nog over een of meerdere zaken ? Schroom dan niet om ons even te bellen of te mailen: wij helpen u graag. Liever een persoonlijk gesprek in onze showroom ? Stuur ons dan een mail wanneer u zou willen langskomen in onze showroom in Hengelo.

Bent u geïnteresseerd in onze fronten voor IKEA keukens ?