fronten voor IKEA keuken

fronten voor IKEA keuken

Fronten voor IKEA keuken ? QATRINA, de specialist voor maatwerk in massief hout !

U heeft net als veel anderen geen keuken met standaardafmetingen ? Dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres. Wij zijn met recht de specialist voor maatwerk in fronten voor IKEA keuken. Standaardfronten kennen wij niet: wij maken uitsluitend op maat.

Samen met ons team van buitenlandse houtverwerkende bedrijven staan wij garant voor alleen de allerbeste kwaliteit voor ouderwets lage prijzen. Wij werken met volledig computergestuurde freesmachines: elke vorm in elke afmeting kunnen wij voor u maken. Wij hebben de beschikking over de meest recente technische tekeningen van de diverse door IKEA aangeboden systeemkasten, zodat alles precies passend bij u thuis wordt afgeleverd. Voor massief houten of fineer fronten voor IKEA keuken bent u bij ons aan het juiste adres.

U kunt bij ons terecht voor fronten in meerdere houtkwaliteiten in meerdere afwerkingen: zo leveren wij onder meer Slavonisch eiken en Amerikaans noten. Uitgevoerd met een moderne strakke look, maar ook te bestellen in een geborstelde of een fijnbezaagde uitvoering. Voor de afwerking kunt u kiezen uit een transparante of gekleurde twee componenten houtolie of een mat of zijdeglans transparante lak.

Ook voor extra sfeer in uw nieuwe of bestaande keuken kunt u bij ons terecht: wij leveren namelijk ook paneelfronten en -deuren in verschillende uitvoeringen. Neem bij interesse hiervoor even contact met ons op.

Bij QATRINA krijgt u het zoals u het wilt hebben: wij maken alles voor u op maat

Standaardkasten en keukens in vaste maten: dat is de core business van IKEA. Afwijkende lengtes of breedtes zijn geen optie. Daarom doen wij het anders en maken op maat zodat uw keuken ook echt zo wordt zoals u hem voor ogen heeft. Alles precies op maat tot op mm nauwkeurig: alle onderdelen sluiten zo perfect op elkaar aan. Met een combinatie van de (standaard)kasten van IKEA en maatwerk van QATRINA wordt uw droomkeuken werkelijkheid !

Ontwerp uw droomkeuken gemakkelijk online met de keukenplanner op de website van IKEA

Hoe gaat dit stapsgewijs in z’n werk ? Begin met het maken van een ontwerp voor uw keuken m.b.v. de keukenplanner van IKEA op hun website. Bij een een facelift van uw bestaande keuken volstaan de afmetingen uw huidige fronten en deuren. Nadat uw ontwerp klaar is, wordt het tijd een keuze te maken uit de houtsoort, de kwaliteit van het hout en de afwerking van het geheel.

Fronten en -deuren in eiken zijn te bestellen in foutvrij, licht rustiek en rustiek met een glad oppervlak, geborsteld of in een finbezaagde uitvoering. Notenhout is verkrijgbaar in een A-kwaliteit superprime uitvoering.
Eiken is mogelijk in vol massief en in fineer. Fineer kunnen wij leveren in rustiek en in foutvrij: licht rustiek is helaas niet mogelijk. Voor de afwerking kiest u uit een olie (transparant of gekleurd) of een lak (zijdeglans of mat transparant). Stuur dan de tekening samen met de andere gegevens per e-mail naar QATRINA. Wij stellen dan een offerte voor u op.

 

 

 

fronten voor IKEA keuken

Team QATRINA staat voor u klaar: bel of mail ons dus gewoon even bij vragen

Het nieuw plaatsen of vervangen van een keuken is een ingrijpende en kostbare aangelegenheid. U gaat natuurlijk niet over een nacht ijs. Heeft u vragen of twijfelt u of u de juiste beslissing(en) neemt ? Wij staan voor u klaar, dus bel of mail ons gerust. Een persoonlijk advies in onze showroom kan ook: plan hiervoor een afspraak met ons.

Bent u geïnteresseerd in onze fronten voor IKEA keuken ?