foutvrij eikenhouten tabletten

foutvrij eikenhouten tabletten

Super relaxt online bestellen: vol massief foutvrij eikenhouten tabletten op maat !

Bent u uw huis aan het opknappen en heeft u foutvrij eikenhouten tabletten nodig voor uw klus ? Dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres belandt: u bestelt ze heel gemakkelijk zelf exact op maat ! Wij kunnen ze tot op de millimeter nauwkeurig leveren, kant en klaar geolied of gelakt, maar ook nog onbehandeld.

Moeten de tabletten worden voorzien van afgeronde hoeken of wilt u graag een afgeschuinde rand rondom ? Geen probleem ! Vierkant, rond, ovaal of een een zelfbedachte vorm met sparingen voor bijvoorbeeld (inbouw)apparatuur ? Ook dat is mogelijk. Onze geavanceerde machines kunnen het allemaal maken, dus neem voor specials gerust contact met ons op. Bij QATRINA kan het allemaal !

Bij ons de normaalste zaak van de wereld: gewoon heerlijk relaxt thuis vanuit uw luie stoel foutvrij eikenhouten tabletten bestellen. Online vindt u in de webshop drie kwaliteiten: foutvrij/kwastvrij eiken tabletten, maar wij leveren ook rustiek en licht rustiek.
Prachtige tabletten gemaakt van (gestoomd) beuken, (ongestoomd) kersenhout en Amerikaans notenhout zijn op aanvraag verkrijgbaar en afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment, ook nog veel andere houtsoorten: u vindt ze hier.

Bij QATRINA krijgt u de beste kwaliteit, maar dan wel voor een zeer interessante prijs

U krijgt bij ons alleen de beste kwaliteit: wij maken onze tabletten namelijk van het door velen geroemde Slavonisch eiken. Een prachtige lichte eikensoort die exclusief door onze leveranciers in diverse Balkanlanden voor ons wordt gekweekt. Ons Slavonisch eiken wordt met de hand op structuur geselecteerd en is gegarandeerd FSC gekeurd.

Wij leveren onze eikenhouten tabletten in een schitterende doorgaande lamellenuitvoering, maar ook tabletten met een vingerlasverbinding en tabletten opgebouwd uit kleine blokjes eikenhout, ook wel kopshout genoemd zijn mogelijk. In doorgaande lamellenuitvering kunt u online tot max. 3 meter lang bestellen: langere tabletten op aanvraag.

Vriendelijk geprijsde tabletten gemaakt van dik eiken fineer

Vriendelijk geprijsde houten tabletten gemaakt van dik eiken fineer: zeer zeker een goed alternatief voor (kostbaar) massief hout. Nadere uitleg betreffende dit product vindt u op onze website: klik hier indien u meer informatie wenst.

 

 

 

foutvrij eikenhouten tabletten

Een snelle levering door onze eigen koerier: massief houten voorraadtabletten in courante standaardmaten

Een snelle levering zodat u binnen een paar dagen met uw klus kunt beginnen ? Kijk dan bij onze voorraadtabletten in courante standaardmaten, diktes en houtkwaliteiten. U vindt ze hier.

 

Bent u geïnteresseerd in onze foutvrij eikenhouten tabletten ?