foutvrij eikenhouten tablet

foutvrij eikenhouten tablet

Heeft u een foutvrij eikenhouten tablet nodig ? QATRINA levert het voordelig en op maat voor u gemaakt

Verder zoeken heeft niet veel zin: voor een voordelig foutvrij eikenhouten tablet moet u bij QATRINA zijn. Bestellen kan gemakkelijk online en wij maken uw tablet exact op maat in de door u gewenste afmetingen. Bezorgen doen wij tegen kostprijs !

QATRINA is meer dan alleen tabletten op maat: ook extra bewerkingen zijn geen probleem. Dus wilt u bijv. afgeronde hoeken aan uw tablet of moeten er sparingen worden aangebracht ? Het is allemaal mogelijk ! Bel of mail ons even uw wensen en u ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.

Maak simpelweg een keuze uit de beschikbare kwaliteit, voer vervolgens de maten in en kies een dikte.
Wij leveren zowel onbehandelde als behandelde tabletten: deze worden dan door ons met Rubio Monocoat houtolie afgewerkt. Een professionele olie afkomstig uit de parketindustrie. Wilt u een gelakt tablet bestellen ? Dat is op aanvraag mogelijk.

Voor een foutvrij eikenhouten tablet zit u goed bij QATRINA, maar wij leveren ze ook online in rustiek en in licht rustiek eiken. U vindt alle informatie op onze website (klik hier).

Alleen het allerbeste hout is voor ons goed genoeg: daarom werken wij met Slavonisch eikenhout

Alleen het allerbeste eikenhout is goed genoeg voor onze tabletten, daarom maken wij ze van Slavonisch eikenhout. Duurzaam gekweekt en gekapt, schitterend van kleur en door zijn langzame groei keihard en zeer goed bestand tegen kromtrekken. Vanzelfsprekend FSC gecertificeerd en met zorg verwerkt tot een massief houten tablet in doorgaande lamellen, in vingerlas of opgebouwd uit exclusief kopshout. 

Voor extra lange tabletten verzoeken wij u even contact met ons op te nemen: dit moeten wij voor u aanvragen bij onze leveranciers.

Uw budget is niet toereikend voor een massief eikenhouten tablet ? Kijk dan snel bij onze tabletten van eikenfineer !

Op zoek naar houten tabletten, maar massief overschrijdt uw budget ? Kijk dan bij onze tabletten van eikenfineer: interessant geprijsde kwaliteit. Eiken fineertabletten kunt u bij ons bestellen in een foutvrije en rustieke kwaliteit. Verschillende randafwerkingen zijn mogelijk.

 

 

 

foutvrij eikenhouten tablet

Snel leverbaar: massief houten tabletten uit voorraad

Meerdere houtkwaliteiten, afmetingen en diktes hebben wij voor u op voorraad en onze eigen koerier levert ze supersnel bij u thuis af: onze voorraadtabletten. Klik hier en u kunt snel aan de slag !

 

Bent u geïnteresseerd in een foutvrij eikenhouten tablet ?