foutvrij eikenhouten tablet op maat

foutvrij eikenhouten tablet op maat

Een foutvrij eikenhouten tablet op maat voor u gemaakt ? Bestel het gewoon online bij QATRINA !

Een foutvrij eikenhouten tablet op maat nodig ? Bij QATRINA bestelt u het gemakkelijk en exact op maat tot op de mm. nauwkeurig ! Bij ons wordt alles op maat gemaakt: aan standaardafmetingen doen wij niet.  Praktisch iedere vorm is mogelijk: rond, vierkant, rechthoekig, ovaal of ellipsvormig, u zegt het maar. Verder zoeken levert niet veel op, dus bestel vandaag nog uw houten tablet op maat bij QATRINA !

Wij kunnen met onze geavanceerde, computergestuurde machines de meest ingewikkelde vormen maken. Wilt u een heel speciale vorm laten maken ? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een foutvrij eikenhouten tablet op maat bestelt u heel gemakkelijk thuis vanaf de bank op onze website ! U voert eenvoudig de gewenste maten van het tablet in en maakt uw keuze uit de beschikbare diktes: een kind kan de was doen ! Eiken leveren wij in foutvrijlicht rustiek en rustiek. Tabletten in een andere houtsoort op aanvraag. Klik hier voor de mogelijkheden. Vriendelijk geprijsde houtproducten en altijd FSC gecertificeerd. Een garantie voor een verantwoord bosbeheer en alleen de beste kwaliteit.

Houten tabletten zijn bij ons verkrijgbaar in doorgaande lamellen en in vingerlas t/m maximaal 40 mm. dik in meerdere standaarddiktes. Een andere dikte kan eventueel op aanvraag.

Speciaal voor de ongeduldige mensen onder ons: wij hebben ook veel eiken tabletten op voorraad in ons magazijn in Nederland. Klik hier voor onze categorie voorraadpanelen, of bel of mail ons voor de laatste stand van zaken.

 

 

 

foutvrij eikenhouten tablet op maat

 

Allemaal op maat voor u gemaakt: vol massief Slavonisch eiken tabletten, maar ook andere houtsoorten zijn evt. mogelijk 

In onze online webwinkel kunt u prachtige Slavonisch eiken tabletten tot maximaal 3 meter lang en maximaal 1,2 meter breed bestellen. Neem voor langere lengtes of bredere tabletten even contact met ons op: deze zijn mogelijk op aanvraag.

Houten tabletten opgebouwd uit doorgaande lamellen met een lengte langer dan 3,5 meter zijn niet altijd verkrijgbaar: dit moeten wij aanvragen bij onze producenten. Neem in dat geval even contact met ons op. Kopshout en vingerlastabletten in lange lengtes zijn over het algemeen echter geen probleem: 5 meter lang is geen uitzondering, en nog langer meestal ook niet.

Dus: voor mooie massief foutvrij eiken, licht rustiek eiken of rustiek eiken tabletten bent u bij QATRINA aan het juiste adres !

 

Bent u geïnteresseerd in een foutvrij eikenhouten tablet op maat ?