foutvrij eikenhouten paneel

foutvrij eikenhouten paneel

Een foutvrij eikenhouten paneel bestelt u gewoon gemakkelijk online bij QATRINA

Een prachtig foutvrij eikenhouten paneel, exact op maat voor u gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig ? Dan bent u aan het juiste adres bij QATRINA !

Standaardafmetingen doen wij niet aan: wij leveren maatwerk. Bestel gewoon uw ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellipsvormige massief houten panelen in de afmetingen die u nodig heeft. Onze leveranciers hebben de beschikking over computergestuurde cnc freesmachines waarmee ook heel ingewikkelde vormen gemaakt kunnen worden. Dus zoekt u iets speciaals: neem dan even contact met ons op. U kunt ons tijdens kantooruren per telefoon bereiken, maar een mail kan natuurlijk altijd.

Een foutvrij eikenhouten paneel bestelt u gewoon online thuis vanaf de bank in onze webwinkel. Voer de gewenste afmetingen in, selecteer een beschikbare dikte en ons bestelsysteem zorgt voor de rest. Naast foutvrij eiken en licht rustiek eiken zijn ook rustiek eiken panelen en panelen in een andere houtsoort dan eiken mogelijk. Een overzicht van onze andere leverbare houtsoorten vindt u op de website. QATRINA staat voor kwaliteit, een milieuvriendelijke productie en interessante prijzen. Het door ons gebruikte hout is altijd FSC gecertificeerd.

Massief foutvrij eiken is leverbaar in doorgaande lamellen en in vingerlasuitvoering tot en met een dikte van maximaal 40 mm. in standaarddiktes van 20, 25, 30 en 40 mm. Neem voor andere diktes even contact met ons op.

Om u extra snel van dienst te kunnen zijn hebben wij ook een grote hoeveelheid panelen op voorraad in ons magazijn: klik hier voor onze voorraadpanelen of neem direct contact met ons op voor de meest actuele stand van zaken.

 

 

 

foutvrij eikenhouten paneel

 

Massief Slavonisch eiken, maar ook andere houtsoorten: QATRINA maakt het allemaal op maat

In onze webshop bestelt u Slavonisch eikenhout tot maximaal 3 meter lang, en maximaal 1,2 meter breed. Buiten de website om zijn op aanvraag langere en bredere panelen verkrijgbaar: neem in dat geval even contact met ons op. Ons kopshout en vingerlas kunnen wij nog (veel) langer leveren dan 3 meter. Panelen in doorgaande lamellen langer dan 3,5 meter zijn niet het hele jaar door leverbaar: wij moeten dit bij onze producenten aanvragen. Neem hiervoor dus even contact met ons op.

Voor prachtig massief foutvrij eiken, licht rustiek eiken, rustiek eiken en veel andere houtsoorten moet u bij QATRINA zijn ! Neem even een kijkje op onze website en laat u verrassen door de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in een foutvrij eikenhouten paneel ?