foutvrij eikenhouten paneel op maat

Een massief foutvrij eikenhouten paneel op maat bestelt u natuurlijk online bij QATRINA !

Voor een foutvrij eikenhouten paneel op maat voor u gemaakt, exact tot op de mm. nauwkeurig bent u aan het goede adres bij QATRINA ! Wij doen niet aan standaardmaten: bij ons wordt alles op maat geleverd. Het maakt niet uit of het een rond, vierkant, rechthoekig, ovaal of ellipsvormig paneel moet worden. U krijgt het in de afmetingen die u nodig heeft !

Met onze computergestuurde cnc freesmachines kunnen wij de meest ingewikkelde vorm gewoon voor u maken. Zoekt u iets speciaals ? Neem dan contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

Bestel uw foutvrij eikenhouten paneel op maat super relaxt online vanaf de bank thuis op onze website ! Tik de afmetingen in, maak een keuze uit de verschillende diktes en de rest wijst zich vanzelf. Wij leveren foutvrij eikenlicht rustiek eiken en rustiek eiken panelen. Panelen in andere houtsoorten zijn mogelijk op aanvraag. Een overzicht treft u op onze website. Milieuvriendelijk geproduceerde houtproducten voor vriendelijke prijzen en stuk voor stuk FSC gecertificeerd. Een waarborg voor een verantwoord bosbeheer en kwaliteit.

Onze eiken panelen zijn verkrijgbaar in doorgaande lamellen en in vingerlasuitvoering. Wij leveren onze houten panelen in diktes van 20 tot en met 40 mm. Andere diktes zijn mogelijk op aanvraag. Interessant voor klanten met (veel) haast: wij hebben ook een groot aantal houten panelen op voorraad in ons eigen magazijn: klik hier om naar onze categorie voorraadpanelen te gaan, of neem contact met ons op voor de actuele voorraad.

 

 

 

foutvrij eikenhouten paneel op maat

 

QATRINA maakt het allemaal op maat: massief Slavonisch eikenhout, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk 

Online kunt u bij ons in de webwinkel Slavonisch eiken panelen tot een lengte van maximaal 3 meter en een breedte van maximaal 1,2 meter bestellen. Langere en bredere panelen zijn wel mogelijk, maar uitsluitend op aanvraag: neem contact met ons op.
Panelen in doorgaande lamellen langer dan 3,5 meter zijn niet altijd verkrijgbaar: deze moeten wij aanvragen bij onze producenten. Neem hiervoor gerust even contact met ons op. Kopshout en vingerlaspanelen zijn in (veel) langere lengtes verkrijgbaar. Zo is een lengte van 5 meter normaal gesproken geen probleem.

Voor massief foutvrij eiken, licht rustiek eiken, rustiek eiken panelen moet u bij QATRINA zijn ! Andere houtsoorten op aanvraag. Neem voor de mogelijkheden een kijkje op onze website.

 

Bent u geïnteresseerd in een foutvrij eikenhouten paneel op maat ?