foutvrij eikenhouten keukenfronten

foutvrij eikenhouten keukenfronten

Foutvrij eikenhouten keukenfronten nodig ? Bij QATRINA kunt u ze op maat bestellen !

Prachtige massief foutvrij eikenhouten keukenfronten op maat voor u gemaakt ? Dan moet u bij QATRINA zijn ! U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het wel voor u maken: hele kleine, maar ook mega grote deuren zijn voor ons geen probleem.

Massief foutvrij eikenhouten keukenfronten brengen meer sfeer in huis: u kunt ze gebruiken voor een nieuwe (IKEA) keuken, maar eventueel ook als vervanging van uw oude fronten: uw keuken wordt zodoende weer als nieuw !
U bent (ook) geen liefhebber van die kille, glimmende keukenfronten ? Dan zijn massief houten keukenfronten zeker iets voor u ! Verwen uzelf en bestel vandaag nog uw nieuwe keukenfronten bij QATRINA !

Als gevolg van invloeden van buitenaf willen massief houten fronten zonder extra voorzieningen nog wel eens gaan torderen of kromtrekken. Om dit tegen te gaan frezen wij onzichtbaar stalen strippen in de fronten. Zo blijven ze gegarandeerd recht. Door het aanbrengen van de strippen worden de fronten en deuren wel wat zwaarder: om doorhangen te voorkomen is meestal een extra scharnier nodig bij de deuren.

Eiken fronten maken wij van het mooie Slavonisch eikenhout: veel lichter van kleur dan het wat gelige Europees eiken. Slavonisch eiken groeit hoofdzakelijk in Oost Europa: door de strenge winters daar groeien de bomen maar heel langzaam waardoor het hout keihard wordt.
Onze houten keukenfronten zijn FSC gecertificeerd, gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd en te bestellen in een foutvrije, licht rustieke of rustieke eikenkwaliteit. Op aanvraag zijn fronten in andere houtsoorten evt. ook mogelijk. Klik hier voor onze overige leverbare houtsoorten of neem voor meer informatie contact met ons op.

Massief houten fronten en deuren zijn kostbaar: naast massief hout leveren wij daarom ook fronten en deuren in eikenfineer: nagenoeg niet meer van massief te onderscheiden door sterk verbeterde technieken. Fineer is verkrijgbaar in foutvrije en rustieke kwaliteit. Voor meer info klik hier.

 

 

 

foutvrij eikenhouten keukenfronten

 

Meer dan maatwerk alleen

QATRINA levert meer dan maatwerk alleen: tegen een geringe meerprijs frezen wij bijvoorbeeld ook al de scharnier sparingen in en kunnen wij de fronten desgewenst kant en klaar gelakt of geolied bij u thuis afleveren.

Voor moderne, strakke keukenfronten, maar ook voor houten paneeldeuren en -fronten zit u goed bij QATRINA. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: wij nemen graag de verschillende mogelijkheden met u door.

 

Bent u geïnteresseerd in onze foutvrij eikenhouten keukenfronten ?