foutvrij eikenhouten keukenfronten op maat

foutvrij eikenhouten keukenfronten op maat

Mooie foutvrij eikenhouten keukenfronten op maat ? Bij QATRINA bestelt u ze tot op de millimeter nauwkeurig !

Massief foutvrij eikenhouten keukenfronten op maat bestellen ? Dan zit u helemaal goed bij QATRINA ! Wij kunnen het allemaal voor u maken: het maakt niet uit of het hele kleine of supergrote grote fronten moeten worden. Het kan bij QATRINA !

Foutvrij eikenhouten keukenfronten op maat geven gegarandeerd een gezellige sfeer in huis. Gebruik ze voor uw nieuwe keuken of bestel ze ter vervanging van uw oude fronten en geef uw bestaande keuken een ware facelift !
Geen zin in van die glimmende standaarddeuren en -fronten ? Massief hout straalt sfeer en warmte uit, dus verwen uzelf vandaag nog met nieuwe keukenfronten en -deuren van QATRINA !

A.g.v. weersinvloeden van buitenaf gaat massief hout zonder extra verstevigingen na verloop van tijd bijna altijd kromtrekken. Om er zeker van te zijn dat dit niet kan gebeuren frezen wij stalen strippen onzichtbaar in onze deuren, en evt. ook de fronten. Hierdoor worden de deuren wel iets zwaarder dan normaal: om te voorkomen dat de deuren gaan doorhangen is veelal een extra scharnier nodig.

De fronten worden gemaakt van Slavonisch eiken: een mooie, veel lichtere eikensoort dan Europees eikenhout. Slavonisch eikenhout komt veel voor in Oost Europa: de bomen daar groeien heel erg langzaam door de strenge, koude winters en het hout wordt hierdoor heel hard.
Alles is FSC gecertificeerd, wordt duurzaam geproduceerd en is te bestellen in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Andere houtsoorten op aanvraag. Klik hier voor meer informatie en bel of mail ons even.

Naast massief is ook fineer op maat mogelijk

Mede door het aanbrengen van de stalen strippen zijn massief houten fronten en deuren kostbaar. Daarom leveren wij naast massieve keukenfronten en -deuren ook fronten en deuren in eikenfineer: de laatste jaren nauwelijks nog van massief te onderscheiden. Wij leveren fineer op maat in foutvrij en rustiek eiken. Klik hier voor meer info.

 

 

 

foutvrij eikenhouten keukenfronten op maat

 

QATRINA, voor meer dan alleen hout

Wij leveren meer dan alleen maatwerk: zo kunt u tegen een geringe meerprijs bijv. al de scharnier sparingen in laten frezen. Daarnaast kunnen wij de fronten ook al kant en klaar gelakt of geolied leveren.

Strakke keukenfronten en -deuren, maar ook paneeldeuren en -fronten zijn mogelijk. Wij helpen u graag, dus neem gerust even contact met ons op voor meer informatie.

 

Bent u geïnteresseerd in onze foutvrij eikenhouten keukenfronten op maat ?