foutvrij eiken werkbladen op maat

foutvrij eiken werkbladen op maat

Prachtige massief foutvrij eiken werkbladen op maat bestelt u eenvoudig online bij QATRINA

Niet veel aanbieders kunnen het leveren: foutvrij eiken werkbladen op maat, tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt. Wij maken ze in zo goed als iedere door u gewenste afmeting en vorm. Onze foutvrij eiken werkbladen op maat zijn ware pronkstukken voor in uw huis !

De werkbladen worden gemaakt van mooi licht, maar ijzersterk Slavonisch eikenhout. Slavonisch eiken is van nature zeer goed bestand tegen torderen en kromtrekken. Ons foutvrij eiken, ook wel noestvrij eiken genoemd, wordt op structuur en kleur door onze producenten geselecteerd. Alleen het allermooiste hout blijft over voor onze werkbladen. Door onze samenwerking met vaste leveranciers kunnen wij hoogwaardige kwaliteit voor lage prijzen aanbieden en ontvangt u een gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd en FSC gekeurd product.

Online bestelt u bij ons heel eenvoudig en voordelig prachtige massief Slavonisch eiken werkbladen. Wij leveren naast foutvrij ook licht rustiek en rustiek eiken werkbladen. Andere houtsoorten zijn mogelijk op aanvraag: neem hiervoor even een kijkje op onze website. Bellen of mailen kan natuurlijk ook: wij helpen u graag.

De bladen zijn te bestellen in doorgaande lamellen en in vingerlas tot en met een maximale dikte van 40 mm. in vier verschillende standaarddiktes. Tussenliggende diktes zijn mogelijk op aanvraag. Naast bladen in doorgaande lamellen en vingerlas, kunt u bij ons ook werkbladen van kopshout bestellen. Deze zijn in onze webwinkel te bestellen in 60 mm. dik eiken, maar dikker kan buiten de website om eventueel ook. Wij leveren kopshout tot en met maximaal 120 mm. dik.

 

 

 

foutvrij eiken werkbladen op maat

Foutvrij eiken

 

Wij verzagen geen panelen: wij maken werkbladen tot op de millimeter nauwkeurig op maat ! 

QATRINA levert houten werkbladen op maat gemaakt. Veel collega’s doen het anders en zagen nog steeds gewoon panelen op maat voor hun klanten.

Een op maat gezaagd houten paneel is natuurlijk wat anders dan een op maat gemaakt werkblad: door het verzagen wordt de evenwichtige verdeling van de houten lamellen verstoord, omdat het op een willekeurige plaats wordt doorgezaagd. QATRINA bouwt elk werkblad op uit doorgaande lamellen of gevingerlaste delen. Zo krijgt u gegarandeerd alleen het allerbeste thuisgestuurd.

 

Bent u geïnteresseerd in onze foutvrij eiken werkbladen op maat ?