foutvrij eiken werkblad

foutvrij eiken doorgaande lamel

Een prachtig foutvrij eiken werkblad van QATRINA

Maar weinig van onze collega’s kunnen het leveren: een foutvrij eiken werkblad. Helemaal tot op de millimeter nauwkeurig op maat voor u gemaakt, in elke gewenste afmeting en vorm.

Bestel eens een keer echt iets moois: een foutvrij eiken werkblad !

Onze eiken werkbladen worden samengesteld uit het prachtige Slavonisch eiken. Een heel harde, langzaam groeiende houtsoort, en van nature goed bestand tegen kromtrekken. Ons foutvrij eiken wordt op structuur en kleur geselecteerd, waardoor alleen het beste hout overblijft voor onze eiken werkbladen.

Vriendelijk geprijsd, het allermooiste hout, een duurzame productie en FSC gekeurd. Welkom bij QATRINA !

Bestel eenvoudig en voordelig zelf online ons Slavonisch eiken. Verkrijgbaar in foutvrij, licht rustiek en rustiek uitvoering. Maar ook voor veel andere houtsoorten bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk even op onze website. Daar hebben wij de mogelijkheden voor u op een rijtje gezet. Bellen of mailen kan natuurlijk ook: wij staan u graag te woord.

Onze werkbladen zijn te bestellen in doorgaande lamel en in vingerlas tot en met een dikte van 40 mm. massief. In meerdere standaarddiktes leverbaar. Op aanvraag zijn ook tussenliggende diktes mogelijk. Naast onze massief houten werkbladen in doorgaande lamel en in vingerlas, leveren wij ook werkbladen van kopshout. Standaard te bestellen in 60 mm. dik, maar op aanvraag ook veel dikker: tot zelfs 120 mm. dik.

 

 

 

foutvrij eiken werkblad

Foutvrij eiken

 

Bij ons vindt u geen verzaagde standaardpanelen: wij maken onze werkbladen voor u op maat ! 

QATRINA maakt massief houten werkbladen op maat voor haar klanten. Dit in tegenstelling tot veel van onze collega’s, die bijna allemaal standaardpanelen tegen hoge vergoedingen op maat zagen.

Een op maat gezaagd houten paneel is van mindere kwaliteit dan een op maat gemaakt werkblad, omdat door het verzagen de oorspronkelijke verdeling van de massief houten lamellen verstoord wordt. Het paneel wordt immers op een willekeurige plaats afgezaagd. QATRINA doet het anders: wij maken onze houten werkbladen allemaal op maat, zodat u alleen de beste kwaliteit geleverd krijgt.

 

Bent u geïnteresseerd in een foutvrij eiken werkblad ?