foutvrij eiken werkblad op maat

foutvrij eiken doorgaande lamel

Een mooi massief foutvrij eiken werkblad op maat van QATRINA

Weinig collega’s kunnen het leveren: een foutvrij eiken werkblad op maat. Wij maken ze tot op de millimeter nauwkeurig, in elke door u gewenste vorm en afmeting.

Een foutvrij eiken werkblad op maat is een ware blikvanger voor uw woonhuis !

Onze massief eiken werkbladen worden samengesteld uit het mooie Slavonisch eiken. Slavonisch eiken is een zeer harde houtsoort, en van nature al heel goed bestand tegen kromtrekken. Ons foutvrij, ook wel noestvrij eiken genoemd, wordt speciaal op structuur en kleur geselecteerd. Hierdoor blijft dus alleen het mooiste hout over voor uw werkblad.

Lage prijzen, de beste kwaliteit, een gegarandeerd duurzame productie en allemaal FSC gekeurd. Dat zijn de houtproducten van QATRINA.

Via onze webwinkel bestelt u eenvoudig en voordelig ons massief Slavonisch eiken. Leverbaar in foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek uitvoering. Maar ook voor veel andere houtsoorten kunt u bij ons terecht. Kijk hiervoor even op onze website. Bellen of mailen kan uiteraard ook: wij helpen u graag verder.

Onze werkbladen zijn verkrijgbaar in doorgaande lamel en in vingerlas tot en met een dikte van 40 mm. massief. In meerdere standaarddiktes te bestellen. Op aanvraag zijn ook zogenaamde tussenliggende diktes mogelijk. Naast werkbladen in doorgaande lamel en in vingerlas, leveren wij ook werkbladen van kopshout. Standaard in onze webwinkel te bestellen in 60 mm. dik, maar (veel) dikker kan op aanvraag ook: tot zelfs 120 mm.

 

 

 

foutvrij eiken werkblad op maat

Foutvrij eiken

 

Wij verzagen geen houten standaardpanelen: wij maken werkbladen voor u op maat ! 

Wij maken massief houten werkbladen op maat voor onze klanten. Dit in schril contrast tot veel collega’s, die vrijwel allemaal houten standaardpanelen tegen hoge vergoedingen op maat voor u zagen.

Een verzaagd houten paneel is per definitie van mindere kwaliteit dan een op maat gemaakt werkblad: door het verzagen wordt de oorspronkelijke verdeling van de massief houten lamellen verstoord, omdat het paneel op een willekeurige plaats wordt afgezaagd. QATRINA maakt haar houten werkbladen allemaal op maat, zodat u alleen de beste kwaliteit in huis krijgt.

 

Bent u geïnteresseerd in een foutvrij eiken werkblad op maat ?