foutvrij eiken wandplanken op maat

foutvrij eiken wandplanken op maat

Op zoek naar foutvrij eiken wandplanken op maat ? Bestel ze gemakkelijk en voordelig bij QATRINA !

Waarom zou u het zichzelf moeilijker maken dan nodig is ? Laat uw foutvrij eiken wandplanken op maat maken bij QATRINA !  Helemaal klaar om op te hangen met behulp van ons onzichtbaar ophangsysteem, waarmee u de planken als het ware ‘zwevend’ aan de muur monteert. Zelfs de benodigde pluggen en schroeven zijn meegeleverd !

In een notendop de kenmerken:

  • Maximale lengte is 3 meter. In combinatie met het onzichtbare bevestigingssysteem is een maximale breedte van 29 cm mogelijk.
  • Uitvoering in massief Slavonisch eiken, te bestellen in drie kwaliteiten: foutvrij, licht rustiek en rustiek
  • Beschikbare diktes: 25 mm, 30 mm en 40 mm dik
  • Verjongde rand of boomstamrand op aanvraag
  • Onbehandeld, dan wel transparant of gekleurd geolied in een Rubio Monocoatkleur naar keuze

Onze foutvrij eiken wandplanken op maat zijn te bestellen in meerdere standaardlengtes tot en met 1,5 meter, uitgevoerd in licht rustiek eiken. Standaardbreedte is 29 cm breed, standaarddikte is 30 mm.
Maatwerk is ook mogelijk: mail ons gerust uw wensen, dan sturen wij u een vrijblijvende prijsopgave toe. Onze gegevens vindt u hier

Speciaal verzendtarief voor kortere lengtes en kleine hoeveelheden

Wij hanteren een lager verzendtarief voor onder andere de volgende voorbeelden: een lengte van 50 cm, tot maximaal 6 stuks, een lengte van 75 cm tot maximaal 5 stuks, een lengte van 100 cm, tot maximaal 4 stuks, een lengte van125 cm, tot maximaal 3 stuks, en een lengte van 150,160 of 170 cm, tot maximaal 2 stuks.
Langere lengtes en/of grotere aantallen kunnen wij helaas alleen met onze koeriersdienst tegen vrachttarief bij u bezorgen.

Bent u op zoek naar wandplanken zonder onzichtbaar ophangsysteem ? Neem dan even een kijkje bij onze categorie ‘eiken panelen op maat’: klik hier. Andere houtsoorten zijn verkrijgbaar op aanvraag: klik hier voor het overzicht op onze website.

Alleen de allerbeste kwaliteit, maar dan wel voor vriendelijke prijzen. Alles stuk voor stuk gegarandeerd duurzaam geproduceerd en uiteraard FSC gekeurd.

Onze massief houten wandplanken zijn te bestellen in doorgaande lamellen en in vingerlas, tot en met maximaal 40 mm dik.

 

 

 

foutvrij eiken wandplanken op maat

Drie verschillende kwaliteiten eiken, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk 

Foutvrij eiken wandplanken bestelt u gewoon zelf in onze webshop, maar andere houtsoorten zijn ook mogelijk op aanvraag. Neem hiervoor even contact met ons op, wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in onze foutvrij eiken wandplanken op maat ?