foutvrij eiken vensterbank

foutvrij eiken vensterbank

Op zoek naar een massief foutvrij eiken vensterbank ? Wij maken hem op maat voor u !

Ondanks het feit dat de prijzen voor een massief foutvrij eiken vensterbank zijn gestegen, zien wij nog steeds kans deze tegen scherpe prijzen aan te bieden.

Een schitterende foutvrij eiken vensterbank bestelt u zelf heel eenvoudig online bij QATRINA. Bestellen is echt een fluitje van een cent: het slimme bestelsysteem op onze website berekent razendsnel de prijs voor de door u gewenste afmetingen uit. Wij staan achter onze kwaliteitsproducten: gegarandeerd duurzaam geproduceerd en altijd FSC gekeurd.

Vensterbanken kunt u in zo goed als iedere afmeting bij ons bestellen. Online verkrijgbaar in prachtig Slavonisch eiken in drie verschillende kwaliteiten: in foutvrij/noestvrij eiken, in licht rustiek eiken en in rustiek eiken. Massief houten vensterbanken in een andere houtsoort dan eiken leveren wij buiten onze website om op aanvraag. Klik hier voor onze categorie ‘andere houtsoorten’ en neem even contact met ons op.

Om het nog completer te maken, leveren wij onze massief houten vensterbanken ook nog in twee verschillende uitvoeringen: in doorgaande lamellen en in vingerlas, verkrijgbaar in vier (standaard)diktes: 20, 25, 30 en 40 mm. U bent op zoek naar een zogenaamde tussenliggende dikte ? Geen probleem, want deze leveren wij ook op aanvraag. Neem hiervoor gewoon even contact met ons op.

 

 

 

foutvrij eiken vensterbank

Foutvrij eiken vensterbank (doorgaande lamellen)

Prachtige massief houten vensterbanken, op maat voor u gemaakt tegen scherpe prijzen

Wij leveren uitsluitend maatwerk: standaard afmetingen kennen wij niet, Onze massief houten vensterbanken In doorgaande lamellen en in vingerlas zijn online te bestellen tot een maximale lengte van 3 meter. Neem even contact met ons op indien u langere vensterbanken of vensterbanken in een andere houtsoort nodig heeft, want deze leveren wij buiten de website om.

Tot op de millimeter nauwkeurig gemaakte massief houten vensterbanken in drie verschillende houtkwaliteiten: in foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken. Ook voor vensterbanken in een andere houtsoort dan eiken bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust even contact met ons op, want u zult verrast zijn door de vele mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in een foutvrij eiken vensterbank ?