foutvrij eiken tafelblad

noestvrij eiken tafelblad

Een schitterend foutvrij eiken tafelblad bestelt u eenvoudig en voordelig bij QATRINA

In de meubelwinkels vindt u het niet of nauwelijks, maar wij maken het voor u op maat: een foutvrij eiken tafelblad. Helemaal tot op de mm. nauwkeurig, en in elke door u gewenste vorm en afmeting.

Een absolute aanwinst voor uw woon- of eetkamer: een prachtig massief foutvrij eiken tafelblad !

Wij stellen onze eiken tafelbladen samen uit het prachtige Slavonisch eiken. Een harde, heel langzaam groeiende houtsoort, en van nature goed bestand tegen kromtrekken. Ons foutvrij/noestvrij eiken wordt speciaal op structuur en kleur geselecteerd. Zo blijft uitsluitend het beste hout over voor onze eiken tafelbladen.

Concurrerende prijzen, de beste houtkwaliteit, duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd. Van harte welkom bij QATRINA !

Bij ons bestelt u eenvoudig en voordelig zelf online het prachtige Slavonisch eiken. Wij leveren in foutvrij, licht rustiek en rustiek uitvoering. Maar ook voor andere houtsoorten bent u bij QATRINA aan het juiste adres. Kijk hiervoor even op onze website. Daar hebben wij de verschillende houtsoorten voor u op een rijtje gezet. Bellen of mailen kan ook: wij helpen u graag verder.

Massief houten tafelbladen zijn bij ons verkrijgbaar in doorgaande lamel en in vingerlas tot en met een maximale dikte van 40 mm. Wij leveren meerdere standaarddiktes, maar op aanvraag zijn ook andere diktes te bestellen. Naast massieve tafelbladen in doorgaande lamel en in vingerlas, leveren wij ook tafelbladen gemaakt van kopshout. Deze zijn online te bestellen in 60 mm. dik, maar op aanvraag leveren wij ook veel dikker: tot maximaal zelfs 120 mm. dik.

 

 

 

 

foutvrij eiken tafelblad

Foutvrij eiken tafelblad

 

Bij ons vindt u geen verzaagde standaard tafelbladen: wij maken houten tafelbladen op maat ! 

QATRINA maakt houten tafelbladen op maat voor haar klanten. Praktisch iedere vorm en afmeting is mogelijk. Dit in tegenstelling tot veel andere aanbieders, die bijna allemaal zogenaamde standaardpanelen tegen hoge vergoedingen tot tafelblad verzagen.

Een op maat gezaagd standaardpaneel is natuurlijk niet te vergelijken met een op maat gemaakt tafelblad, omdat door het verzagen de oorspronkelijke evenwichtige verdeling van de massief houten lamellen teniet gedaan wordt. Het standaardpaneel wordt immers op een totaal willekeurige plek afgezaagd. Wij doen het helemaal anders: wij maken massief houten tafelbladen op maat voor onze klanten. Zo krijgt u uitsluitend de allerbeste kwaliteit in huis.

 

Bent u geïnteresseerd in een foutvrij eiken tafelblad ?