foutvrij eiken tafelblad tonvormig

noestvrij eiken tafelblad

Een prachtig foutvrij eiken tafelblad bestelt u voordelig en eenvoudig bij QATRINA

In de meubelwinkel vindt u het niet, maar wij maken het voor u op maat: een foutvrij eiken tafelblad tonvormig. Helemaal tot op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt, en in elke door u gewenste vorm en afmeting.

Verwen uzelf met deze aanwinst voor uw woonkamer, eetkamer, werkkamer of keuken: een schitterend massief foutvrij eiken tafelblad tonvormig !

Onze eiken tafelbladen maken wij van het mooie Slavonisch eiken. Een heel harde, uiterst langzaam groeiende eikensoort, en daarom van nature goed bestand tegen kromtrekken. Ons foutvrij eiken wordt altijd op structuur en op kleur geselecteerd. Zo zorgen wij ervoor dat alleen het allerbeste hout voor onze tafelbladen overblijft.

Lage prijzen, de beste kwaliteit, milieuvriendelijk geproduceerd en FSC gekeurd. Laat u verrassen door QATRINA !

Bestel eenvoudig zelf online ons prachtige Slavonisch eiken. Wij leveren foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Maar ook voor andere houtsoorten kunt u bij QATRINA terecht. Kijk even op onze website. Daar hebben wij de verschillende mogelijkheden voor u op een rijtje gezet. Bellen of mailen kan ook: wij staan u graag te woord.

Houten tafelbladen kunt u bij ons bestellen in doorgaande lamel en in vingerlas tot en met een maximale dikte van 40 mm. in verschillende diktes. Andere diktes leveren wij op aanvraag. Naast tafelbladen in doorgaande lamel en in vingerlas, leveren wij ook tafelbladen gemaakt van kopshout. Online te bestellen in 60 mm. dik, maar op aanvraag ook veel dikker: tot maximaal 120 mm. dik.

 

 

 

foutvrij eiken tafelblad tonvormig

Foutvrij eiken tafelblad

 

Bij ons vindt u geen verzaagde standaard tafelbladen: wij maken houten tafelbladen op maat ! 

QATRINA levert uitsluitend houten tafelbladen op maat aan haar klanten. Praktisch iedere vorm en afmeting is mogelijk. Dit in tegenstelling tot veel van onze collega’s, die bijna allemaal standaardpanelen tegen hoge vergoedingen voor u tot tafelblad verzagen.

Wij leveren niet uit voorraad, hebben geen standaardpanelen en leveren uitsluitend op maat gemaakt. Zo krijgt u kwaliteit in huis.

 

Bent u geïnteresseerd in een foutvrij eiken tafelblad tonvormig ?