foutvrij eiken tafelblad rechthoekig

foutvrij eiken

Een foutvrij eiken tafelblad rechthoekig bestelt u eenvoudig en voordelig bij QATRINA 

Bestel eenvoudig en voordelig online een schitterend foutvrij eiken tafelblad rechthoekig. QATRINA levert massief houten tafelbladen, panelen, werkbladen en keukenbladen op maat, tot op de millimeter nauwkeurig.

De keuze is helemaal aan u: een rechthoekig, rond, vierkantovaal of ellipsvormig tafelblad. Het is allemaal mogelijk. Op maat gemaakt, in de door u gewenste afmetingen.
Moeilijke / afwijkende vormen zijn voor ons geen probleem, dus neem in dat geval gerust even contact met ons op.

Een foutvrij eiken tafelblad rechthoekig bestelt u heel gemakkelijk online in de webwinkel. Naast massief foutvrij/noestvrij eiken, kunt u bij ons online ook licht rustiek en rustiek eiken op maat bestellen. Daarnaast leveren wij nog veel andere houtsoorten: Wij hebben de verschillende houtsoorten op onze website. voor u op een rij gezet.

Gewoon standaard bij ons: een milieuvriendelijke productie, lage prijzen, het allerbeste hout en alles FSC gekeurd.

Bij QATRINA kunt u massief houten tafelbladen in zowel doorgaande lamel als in vingerlas uitvoering bestellen. Leverbaar tot en met 40 mm. dik massief in verschillende diktes. Andere diktes zijn verkrijgbaar op aanvraag. U wilt graag een dikker blad dan 40 mm. ? Dat kan: wij voorzien het blad dan van een zogenaamde opdikrand. Prachtige Kopshout tafelbladen leveren wij vanaf 60 mm. dik tot maximaal 120 mm. dik.

 

 

 

foutvrij eiken

Foutvrij eiken

Prachtig massief eikenhout, maar ook andere houtsoorten: QATRINA levert het allemaal op maat gemaakt ! 

Vanuit uw luie stoel zelf online uw nieuwe tafelblad in doorgaande lamellen, vingerlas, of in kopshout bestellen ? Welkom bij QATRINA !

Doorgaande lamel en vingerlas is online via onze webshop leverbaar tot een lengte van maximaal 3 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meterLanger of breder leveren wij op aanvraag.

Onze tafelbladen in kopshout en vingerlas zijn op aanvraag leverbaar tot een lengte van maximaal zeven meter. Panelen en (tafel)bladen met doorgaande lamellen langer dan 3,5 meter zijn niet altijd leverbaar. Neem hiervoor even contact met ons op, want in de meeste gevallen kunnen wij u wel verder helpen.

Prachtig foutvrij / noestvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken, maar ook veel andere houtsoorten: QATRINA levert het allemaal op maat !    

 

Bent u geïnteresseerd in een foutvrij eiken tafelblad rechthoekig ?