foutvrij eiken tablet

foutvrij eiken tablet

Een prachtig massief foutvrij eiken tablet ? QATRINA ! 

Precies op maat voor u gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig: een massief foutvrij eiken tablet.
Wij maken ze in elke denkbare vorm en afmeting. Een foutvrij eiken tablet is breed toepasbaar: denk hierbij bijv. aan het zelf maken van uw meubels, als sfeervolle afwerking van wanden, als vloer, als bureaublad, keukenblad, werkblad of als fraaie afdekking van uw (nieuwe) kookeiland.

De tabletten worden gemaakt van prachtig licht Slavonisch eiken. Een langzaam groeiende en daardoor heel harde eikensoort. Vanzelfsprekend worden onze houten tabletten duurzaam geproduceerd: ons hout is daarom tevens altijd FSC gekeurd.

Via onze website kunt u massief eiken tabletten op maat bestellen. Wij leveren online tabletten in kwastvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Ook tabletten in een andere houtsoort dan eiken zijn mogelijk: deze leveren wij op aanvraag. Klik hier voor het overzicht van onze overige leverbare houtsoorten of neem direct contact met ons op per mail of telefoon. Ons massief hout is verkrijgbaar in doorgaande lamellen en in vingerlas t/m maximaal 40 mm. dik massief, in vier verschillende diktes: 20, 25, 30 en 40 mm. Andere diktes kunt u op aanvraag bij ons bestellen.

Naast vingerlas en doorgaande lamel, zijn ook kopshout tabletten mogelijk. Online verkrijgbaar in 60 millimeter dik eikenhout, maar op aanvraag ook in andere houtsoorten en dikker: wij leveren tot maximaal 120 mm. dik. Neem gerust eens een kijkje op onze website: klik hier voor ons kopshout.

Maatwerk vergt uiteraard wat tijd. Heeft u haast en bent u een beetje handig ? Kijk dan ook eens bij onze ‘voorraadpanelen‘: deze kunnen wij normaal gesproken al binnen week leveren.

 

 

 

foutvrij eiken tablet

Foutvrij eiken tablet (Slavonisch eiken doorgaande lamel)

 

Onbehandeld of kant en klaar: u bepaalt het helemaal zelf !

Alles op maat gemaakt. U hoeft er in principe zelf niets meer aan te doen.

Onze onbehandelde tabletten schuren wij met een grovere korrel 80: de randen rondom zijn dan nog scherp. Dit is een zogenaamd halffabricaat: het tablet moet nog verder behandeld worden om het te kunnen oliën of lakken. Een kant en klaar tablet wordt nog een keer extra geschuurd met korrel 120 en de scherpe randen worden weggeschuurd: dit noemen wij het aanbrengen van vellingkanten.

U bepaalt zelf of u een onbehandeld, dan wel behandeld tablet wilt ontvangen door wel of niet de extra optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ op onze website te selecteren

 

Bent u geïnteresseerd in een foutvrij eiken tablet ?