foutvrij eiken tablet op maat

foutvrij eiken tablet op maat

Een vol massief foutvrij eiken tablet op maat ? QATRINA maakt het voor u ! 

Geen probleem, wij kunnen het voor u maken: een schitterend massief foutvrij eiken tablet op maat.

Zo goed als elke gewenste vorm en afmeting is mogelijk. Een foutvrij eiken tablet op maat is te gebruiken voor bijvoorbeeld het maken van uw zelf ontworpen meubel, als warme exclusieve vloerbedekking, of als mooi keuken- of werkblad. De eiken tabletten worden allemaal gemaakt van licht Slavonisch eiken. Een heel harde eikensoort.

Onze tabletten zijn stuk voor stuk opgebouwd uit FSC gekeurd hout: een garantie voor pure kwaliteit en een verantwoorde houtkap.

In onze webwinkel kunt u op maat gemaakte eiken tabletten bestellen. Wij leveren deze in kwastvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Massief houten tabletten in andere houtsoorten leveren wij op aanvraag. Op onze website hebben wij een overzicht van de mogelijkheden geplaatst: klik hier. Natuurlijk kunt ook meteen even contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar per mail en telefoon.

Wij leveren hout in doorgaande lamellen en in vingerlas tot een dikte van maximaal 40 mm. U kunt kiezen uit vier verschillende diktes: 20, 25, 30 of 40 mm. Op aanvraag leveren wij ook andere diktes.
Niet alleen tabletten in doorgaande lamel en in vingerlas, maar ook exclusieve kopshout tabletten zijn mogelijk. Online verkrijgbaar in 60 mm. dik Slavonisch eiken: klik hier voor ons kopshout. Op aanvraag zijn tabletten in andere houtsoorten en dikkere tabletten ook mogelijk: u kunt tot 120 mm. dik kopshout bij ons bestellen.

Heeft u snel panelen nodig en bent u handig ? Kijk dan ook even bij onze categorie ‘voorraadpanelen‘: doorgaans kunnen wij deze binnen een week bij u bezorgen.

 

 

 

foutvrij eiken tablet op maat

Foutvrij eiken tablet op maat (Slavonisch eiken doorgaande lamel)

 

Gemak dient de mens !

Onze core business is maatwerk. Indien gewenst is zelf verder afwerken niet nodig.

Standaard zijn onze tabletten geschuurd met korrel 80, hebben ze nog scherpe randen en zijn ze onbehandeld. Dit is een halffabricaat dat nog verder afgewerkt dient te worden. Een kant en klaar tablet krijgt een extra schuurbeurt korrel 120 en de scherpe randen worden een heel klein beetje rond geschuurd: ook wel het aanbrengen van vellingkanten genoemd. U bepaalt het gewoon zelf of u een onbehandeld of behandeld tablet bestelt door wel of niet voor de optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ te kiezen.

 

Bent u geïnteresseerd in een foutvrij eiken tablet op maat ?