foutvrij eiken platen

foutvrij eiken doorgaande lamel

Prachtige foutvrij eiken platen bestelt u voordelig bij QATRINA ! 

Exact op maat voor u gemaakt: foutvrij eiken platen, in zo goed als iedere afmeting en vorm. De foutvrij eiken platen zijn uiteraard voor veel dingen te gebruiken: denk bijvoorbeeld aan het zelf maken van meubels, als fraaie decoratieve wandafwerking, als houten vloer, keukenblad, bureaublad, werkblad of gewoon als tafelblad.

Eiken platen maken wij van Slavonisch eiken. Een heel harde eikensoort, welke op een milieuvriendelijke manier geproduceerd wordt. Ons hout is daarom ook altijd FSC gekeurd.

Via onze website leveren wij massief eikenhout. U kunt kiezen uit drie kwaliteiten: foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Liever een andere houtsoort dan eiken ? Dat kan: op aanvraag zijn andere houtsoorten ook leverbaar. Klik hier voor onze overige houtsoorten en neem even contact met ons op.

Houten platen leveren wij in doorgaande lamel en in vingerlas tot maximaal 40 mm. massief, standaard in vier diktes: 20, 25, 30 en 40 mm. Andere/tussenliggende diktes zijn leverbaar op aanvraag. Naast vingerlas en doorgaande lamel platen, leveren wij ook kopshout platen. Online in 60 mm. dik eiken, maar op aanvraag ook leverbaar in een andere houtsoort en dikker: kopshout is bij ons te bestellen tot maximaal 120 mm. dik. Neem gerust eens een kijkje op onze website. U zult verrast zijn door de vele mogelijkheden.

 

 

 

foutvrij eiken platen

Foutvrij eiken doorgaande lamel

 

Onbehandeld of kant en klaar: u bepaalt het helemaal zelf  

Platen maken wij op maat tot op de mm. nauwkeurig. Indien gewenst hoeft u er zelf niets meer aan te doen. De keuze is aan u: een onbehandelde plaat, of een kant en klare plaat.

Onbehandelde platen zijn geschuurd met korrel 80, en de randen zijn scherp. Deze platen dient u zelf nog verder af te werken.
Kant en klare platen zijn geschuurd met een wat fijnere korrel (korrel 120) en de aanwezige scherpe randen worden weg geschuurd: de platen worden voorzien van zogenaamde vellingkanten. Deze hebben een straal van ongeveer 2 mm.

Onbehandeld of kant en klaar, u bepaalt het helemaal zelf, door wel of niet te kiezen voor de extra optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ op onze website.

 

Bent u geïnteresseerd in onze foutvrij eiken platen ?