foutvrij eiken platen op maat

foutvrij eiken platen op maat

Massieve foutvrij eiken platen op maat bestelt u voordelig online bij QATRINA ! 

Helemaal op maat gemaakt: foutvrij eiken platen op maat. Wij maken ze voor u in praktisch iedere gewenste afmeting en vorm. De foutvrij eiken platen op maat zijn voor heel veel zaken te gebruiken: denk hierbij bijvoorbeeld aan het zelf maken van meubels zoals stoelen, kasten, badkamermeubels, etc.

Eiken platen stellen wij samen uit het veelgeprezen Slavonisch eikenhout. Een heel mooie, lichte eikensoort, die op een duurzame manier geproduceerd wordt. Het door ons gebruikte hout is daarom ook nog eens altijd FSC gekeurd.

Via onze online webwinkel leveren wij vol massief eiken platen. U kunt hierbij kiezen uit drie verschillende houtkwaliteiten: foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Bent u op zoek naar een andere houtsoort dan eiken ? Ook dat is mogelijk bij QATRINA, want op aanvraag leveren wij ook veel andere houtsoorten. Klik hier voor onze overige leverbare houtsoorten en neem contact met ons op.

Op maat gemaakte houten platen zijn leverbaar in vingerlas en in doorgaande lamel tot en met maximaal 40 mm. dik, in vier standaarddiktes: 20, 25, 30 en 40 mm. Overige diktes leveren wij op aanvraag.

Niet alleen voor vingerlas en doorgaande lamel platen bent u bij QATRINA aan het juiste adres: wij leveren namelijk ook nog platen in kopshout. Online te bestellen in 60 mm. dik massief eiken, en op aanvraag tevens leverbaar in andere houtsoorten en nog veel dikker: op aanvraag is tot 120 mm. dik kopshout bij ons te bestellen. Neem gerust even een kijkje op onze uitgebreide website.

 

 

 

foutvrij eiken platen op maat

Foutvrij eiken doorgaande lamel

 

U bepaalt het helemaal zelf: onbehandeld of kant en klaar

Houten platen tot op de millimeter nauwkeurig. Desgewenst hoeft u er verder niets meer aan te doen: een nog onbehandelde plaat, of een helemaal kant en klare plaat.

Onze onbehandelde platen zijn geschuurd met korrel 80, en de randen rondom zijn scherp. Deze moet u zelf nog verder afwerken. Onze kant en klare platen zijn geschuurd met een fijnere korrel 120, en de scherpe randen zijn weggeschuurd: er zijn rondom zogenaamde vellingkanten aangebracht met een straal van ongeveer 2 mm.

Kant en klaar of onbehandeld, aan u de keuze. U bepaalt het zelf, door wel of niet te kiezen voor de extra optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’.

 

Bent u geïnteresseerd in onze foutvrij eiken platen op maat ?