foutvrij eiken panelen

foutvrij eiken doorgaande lamel

Mooie foutvrij eiken panelen op maat bestelt u online bij QATRINA

Wij zijn een van de weinigen in Nederland en in België die het kunnen leveren: foutvrij eiken panelen. Op maat gemaakt, tot op de mm. nauwkeurig, en in (bijna) elke denkbare vorm en afmeting.

Foutvrij eiken panelen zijn natuurlijk te gebruiken voor het zelf maken van bijvoorbeeld meubels, maar zijn ook toepasbaar als onder andere wand, vloer, keukenblad, werkblad of tafelblad.

Onze eikenhouten panelen worden vervaardigd uit het schitterende Slavonisch eiken. Een zeer harde eikensoort, die van nature al goed bestand is tegen kromtrekken en torderen.

Duurzaam geproduceerde kwaliteitsproducten, en dus uiteraard allemaal FSC gekeurd.

Online in onze webshop bieden wij ons mooie Slavonisch eiken aan. Ook voor veel andere houtsoorten bent u bij QATRINA aan het juiste adres. Kijk daarvoor even op onze website. Bellen of mailen kan natuurlijk ook: wij kunnen u dan vast wel verder helpen, want bij ons kan (bijna) alles.

Onze houten panelen zijn verkrijgbaar in doorgaande lamel en in vingerlas tot en met een dikte van 40 mm. massief. U kunt een keuze maken uit diverse standaarddiktes, maar op aanvraag leveren wij ook tussenliggende diktes. Naast onze panelen in doorgaande lamel en in vingerlas, leveren wij ook panelen in het prachtige kopshout.
Standaard geleverd in 60 mm. dik, maar dikker kan ook: tot maar liefst 120 mm.

 

 

 

foutvrij eiken paneel op maat

Foutvrij eiken panelen

 

Wij verzagen geen panelen, maar maken ze op maat ! 

Wij maken onze panelen op maat voor onze klanten. Dit in tegenstelling tot onze collega’s, die vaak alleen maar voorraadpanelen verzagen.

Per definitie is een verzaagd paneel kwalitatief minder dan een op maat gemaakt paneel: door het verzagen wordt de oorspronkelijke evenwichtige verdeling van de lamellen verstoord, omdat het paneel op een volstrekt willekeurige plaats wordt doorgezaagd. QATRINA maakt haar panelen daarom altijd op maat.

 

Bent u geïnteresseerd in onze foutvrij eiken panelen ?