foutvrij eiken paneel

foutvrij eiken doorgaande lamel

Een prachtig foutvrij eiken paneel bestelt u eenvoudig bij QATRINA

Weinigen kunnen het leveren: een massief foutvrij eiken paneel op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig.
Wij werken al heel lang samen met onze voordelige leveranciers in Oost-Europa. Mede hierdoor zijn onze prijzen nog steeds zeer concurrerend.

Een foutvrij eiken paneel kunt u niet alleen gebruiken voor het maken van eigen meubels, maar is ook zeer geschikt voor andere toepassingen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld wanden, vloeren, keukenbladen, werkbladen en tafelbladen.

Het foutvrij eiken paneel wordt bij ons vervaardigt uit het mooie Slavonisch eikenhout.
Deze eikenbomen groeien uiterst langzaam, waardoor de zogenaamde jaarringen dicht bij elkaar liggen. Dit zorgt voor een zeer harde houtsoort, welke van nature goed bestand is tegen kromtrekken en torderen.

QATRINA levert topkwaliteit en streeft naar duurzaamheid. Daarom is al ons hout ook nog eens FSC gekeurd.

Via onze online webshop leveren wij foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken panelen. Daarnaast leveren wij ook veel andere houtsoorten. Kijk even op onze website voor een overzicht.  Natuurlijk kunt u ook meteen even contact met ons opnemen, dan helpen wij u verder.

Foutvrij eiken panelen op maat zijn in doorgaande lamellen en in vingerlas leverbaar tot en met 40 mm. dikte massief, in meerdere standaarddiktes. Tussenliggende diktes kunt u bij ons op aanvraag bestellen.

Naast hout in doorgaande lamellen en in vingerlas, kunt u bij ons ook kopshout panelen bestellen.

 

 

 

foutvrij eiken paneel

Foutvrij eiken paneel

 

Foutvrij eiken op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig

QATRINA doet het anders: wij maken panelen op maat. Dit in tegenstelling tot veel van onze collega’s, die panelen verzagen. U kunt zich waarschijnlijk wel voorstellen dat een verzaagd paneel er nooit hetzelfde zal uitzien als een paneel dat op maat gemaakt is. Verzaagde panelen zullen namelijk nooit een evenwichtige verdeling van de lamellen bezitten, omdat ze op een willekeurige plaats zijn doorgezaagd.

Neem bij vragen gerust even contact met ons op, wij helpen u graag verder !

 

Bent u geïnteresseerd in een foutvrij eiken paneel ?