foutvrij eiken meubelpanelen

foutvrij eiken doorgaande lamel

Prachtige foutvrij eiken meubelpanelen bestelt u eenvoudig online bij QATRINA

QATRINA maakt het voor u op maat: foutvrij eiken meubelpanelen. Tot op de millimeter nauwkeurig, en in (bijna) elke afmeting en vorm.

Foutvrij eiken meubelpanelen zijn natuurlijk te gebruiken voor het maken van meubels, maar zijn ook goed toepasbaar als onder meer een exclusieve wandbekleding, als houten vloer, als keukenblad, werkblad, bureaublad of tafelblad.

Onze massief eiken panelen worden samengesteld uit het mooie Slavonisch eikenhout. Een keiharde eikensoort, van nature zeer goed bestand tegen kromtrekken.

Milieuvriendelijke geproduceerde kwaliteitsproducten, en allemaal FSC gekeurd. QATRINA maakt ze voor u op maat.

Mooi Slavonisch eiken bestelt u eenvoudig in onze online webshop. Wij leveren foutvrij/noestvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken. Ook voor andere houtsoorten bent u bij QATRINA aan het juiste adres. Kijk daarvoor even op onze website en neem contact met ons op per telefoon of mail.

Meubelpanelen zijn bij ons te bestellen in doorgaande lamel en in vingerlas. Wij leveren tot en met een dikte van 40 mm. massief, in meerdere standaarddiktes. Andere diktes zijn verkrijgbaar op aanvraag. Naast doorgaande lamel- en vingerlaspanelen leveren wij ook panelen in het exclusieve kopshout. Standaard geleverd in 60 mm. dik, maar ook dikker, tot maar liefst 120 mm. dik.

 

 

 

foutvrij eiken

Foutvrij eiken meubelpaneel

 

Wij verzagen geen panelen, wij maken ze voor u op maat ! 

Wij maken onze houten panelen op maat voor onze klanten. Veel van onze collega’s nemen het niet zo nauw, en zagen gewoon hun voorraadpanelen op maat voor hun klanten.

Uiteraard is een verzaagd paneel per definitie van mindere kwaliteit dan een op maat gemaakt paneel: door het paneel op een volstrekt willekeurige plaats door te zagen, wordt de oorspronkelijke evenwichtige verdeling van de doorgaande lamellen ruw verstoord. QATRINA doet het dus helemaal anders: wij maken de panelen op maat, zodat u alleen de allerbeste kwaliteit in huis krijgt.

 

Bent u geïnteresseerd in onze foutvrij eiken meubelpanelen ?