foutvrij eiken meubelpanelen op maat

foutvrij eiken doorgaande lamel

Foutvrij eiken meubelpanelen op maat ? Bestel ze voordelig online bij QATRINA

QATRINA levert ze tot op de mm. nauwkeurig: foutvrij eiken meubelpanelen op maat. Wij maken ze voor u in (bijna) elke afmeting en vorm.

Prachtige foutvrij eiken meubelpanelen op maat zijn geschikt voor het maken van uw eigen meubels, maar zijn ook te gebruiken als bijvoorbeeld exclusieve wandbekleding, als fraaie houten vloer, of gewoon als keukenblad, werkblad, bureaublad of tafelblad.

De panelen worden door ons samengesteld uit het prachtige Slavonisch eikenhout. Een zeer harde eikensoort, van nature zeer goed bestand tegen kromtrekken. Het hout wordt speciaal op kleur en structuur geselecteerd, zodat alleen het beste hout voor onze panelen overblijft.

Duurzaam geproduceerde houtproducten voor concurrerende prijzen, en uiteraard FSC gekeurd. QATRINA maakt het allemaal voor u op maat.

Ons mooie Slavonisch eiken kunt u eenvoudig zelf in onze webwinkel bestellen. U kunt kiezen uit foutvrij/noestvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken, maar ook voor andere houtsoorten kunt u bij QATRINA terecht. Op onze website hebben wij e.e.a. voor u op een rijtje gezet. Natuurlijk kunt u ook gewoon even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Massief houten panelen leveren wij in doorgaande lamel en in vingerlas. Verkrijgbaar tot en met een dikte van maximaal 40 mm, in verschillende standaard diktes. Overige diktes leveren wij op aanvraag. Wij leveren ook kopshout panelen op maat. De minimale leverbare dikte hiervan bedraagt 60 mm, de maximale dikte 120 mm.

 

 

 

foutvrij eiken

Foutvrij eiken meubelpaneel

 

Wij verzagen geen standaardpanelen, maar maken panelen voor u op maat ! 

Onze houten panelen maken wij stuk voor stuk op maat voor onze klanten. Onze collega’s nemen het over het algemeen wat minder nauw: het merendeel zaagt gewoon een voorraadpaneel op maat voor u.

Een verzaagd paneel is natuurlijk per definitie niet te vergelijken met een op maat gemaakt paneel, omdat het paneel zomaar op willekeurige plaats wordt doorgezaagd. Hierdoor wordt de oorspronkelijke evenwichtige verdeling van de lamellen geheel teniet gedaan. Wij doen het dus anders: wij maken de panelen gewoon exact op maat, zodat u alleen het allerbeste in huis krijgt.

 

Bent u geïnteresseerd in onze foutvrij eiken meubelpanelen op maat ?