foutvrij eiken keukenfrontjes

foutvrij eiken keukenfrontjes

Massieve foutvrij eiken keukenfrontjes nodig ? Bestel ze voordelig op maat bij QATRINA !

Bij ons bestelt u ze op maat: massieve foutvrij eiken keukenfrontjes en -deurtjes. Voor fineer frontjes en deurtjes verwijzen wij u graag naar een andere aanbieder, want wij leveren uitsluitend massief hout.
Zoekt u meer sfeer en nostalgie in uw keuken of badkamer ? Dan adviseren wij u ook eens te denken aan foutvrij eiken keukenfrontjes. Deze zijn geschikt als vervanging van uw bestaande frontjes, maar natuurlijk ook prima toe te passen in uw nieuwe badkamer of keuken.

De keukenfrontjes zijn standaard bij ons te bestellen in een moderne strakke look. Geen onnodige frutsels, maar gewoon een elegant vlak frontje. Omdat hout van nature krom wil trekken, worden de deurtjes allemaal voorzien van onzichtbaar ingefreesde stalen strippen. Deze worden vooraf gelakt zodat er geen eventuele roestvorming in het deurtje kan ontstaan. De frontjes en deurtjes worden gemaakt van duurzaam geproduceerd hout: onze producten zijn dan ook altijd FSC gekeurd.

Slavonisch eiken keukenfrontjes zijn leverbaar in drie kwaliteiten: in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. De laatste versie is ook verkrijgbaar in een fijnbezaagde uitvoering: zo ontstaat een zeer robuust ogend geheel. Frontjes en -deurtjes in andere houtsoorten zijn leverbaar op aanvraag: klik hier voor het overzicht op onze website. Neem bij vragen even contact met ons op.

 

 

 

foutvrij eiken keukenfrontjes

Foutvrij eiken keukenfrontjes

 

Prachtige massief houten frontjes en deurtjes, exact op maat gemaakt ! 

Onze specialiteit is maatwerk. Maar ook de benodigde aanvullende bewerkingen schuwen wij niet: indien door u gewenst frezen wij ook de sparingen voor de scharnieren al voor u in.

Zo goed als iedere afmeting is mogelijk bij QATRINA: zo leveren wij ‘standaarddeuren’ maar ook hele kleine of hele grote deuren. 

Uw bestaande badkamer of keuken is wel toe aan een grondige renovatie ? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag.

Een vlak houten deurtje geeft niet genoeg sfeer volgens u ? Wij leveren ook massief houten paneelfrontjes en -deurtjes op maat. Deze bouwen wij op uit massief eiken panelen en voorzien ze van een massief eiken omlijsting. Meer informatie ? Bel of mail ons even.

Bent u geïnteresseerd in onze foutvrij eiken keukenfrontjes ?