foutvrij eiken keukenfrontjes op maat

foutvrij eiken keukenfrontjes op maat

Prachtige foutvrij eiken keukenfrontjes op maat bestelt u voordelig bij QATRINA !

Uw nieuwe foutvrij eiken keukenfrontjes op maat gemaakt voor een interessante  prijs ? Welkom bij QATRINA ! Wij leveren uitsluitend massief houten frontjes: gefineerde frontjes hebben wij helaas niet.

Op zoek naar een sfeervolle keuken of badkamer ? Dan zijn foutvrij eiken keukenfrontjes op maat echt iets voor u ! Heel eenvoudig te gebruiken als vervanging van uw huidige frontjes, en uiteraard ook prima geschikt voor in uw nieuwe keuken of badkamer.

Onze frontjes zijn standaard te bestellen in een super strakke vlakke uitvoering. Gewoon moderne keukenfrontjes zonder overbodige frutsels.
Hout heeft als eigenschap dat het van nature wil gaan kromtrekken. Onze keukendeurtjes worden daarom allemaal voorzien van onzichtbaar ingefreesde gelakte stalen strippen. Zo kunnen de deurtjes niet meer gaan kromtrekken. Het door ons gebruikte hout is allemaal duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd. Een waarborg voor milieuvriendelijk bosbeheer.

Massief houten frontjes en deuren van Slavonisch eikenhout zijn leverbaar in drie kwaliteiten: wij maken ze in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken uitvoering. Onze rustiek eiken frontjes en deurtjes zijn ook te bestellen in een fijnbezaagde uitvoering. De fronten en deuren ogen hierdoor nog ruiger.

Houten fronten en -deuren in een andere houtsoort zijn ook mogelijk: klik hier voor een overzicht op onze website. Neemt u voor meer informatie a.u.b. even contact met ons op.

 

 

 

foutvrij eiken keukenfrontjes op maat

Foutvrij eiken keukenfrontjes op maat

 

Exact op maat voor u gemaakt in prachtig Slavonisch eiken, maar ook te bestellen in andere houtsoorten

Massief hout op maat maken is absoluut onze specialiteit, maar ook de bijkomende bewerkingen schuwen wij niet: de sparingen voor de scharnieren bijvoorbeeld, kunnen wij er ook alvast voor u in frezen. Zo goed als alles is mogelijk: van ‘standaardfrontjes’, tot hele kleine of hele grote fronten en deuren. QATRINA maakt het allemaal op maat voor u.

Voor u zijn vlakke frontjes en deurtjes nog een beetje te saai ? Dan hebben wij goed nieuws, want wij leveren ook houten paneelfrontjes en -deurtjes. Uiteraard ook precies op maat gemaakt. Deze frontjes en deurtjes maken wij van massief houten panelen voorzien van een massief houten ‘lijst’. Bel of mail ons even voor de mogelijkheden: wij helpen u graag.

Bent u geïnteresseerd in onze foutvrij eiken keukenfrontjes op maat ?