foutvrij eiken keukenfronten op maat

foutvrij eiken keukenfronten op maat

Foutvrij eiken keukenfronten op maat ? Bestel ze gemakkelijk en voordelig bij QATRINA !

Massieve foutvrij eiken keukenfronten op maat bestelt u voor een vriendelijke prijs bij QATRINA. Bij ons vindt u alleen massief houten keukenfronten: fineerfronten leveren wij helaas niet.
U bent wel toe aan wat meer sfeer in uw keuken of badkamer ? Denk dan ook eens aan foutvrij eiken keukenfronten op maat ! Deze zijn eenvoudig te gebruiken ter vervanging van uw huidige fronten, maar natuurlijk ook geschikt om toe te passen in een eventuele nieuwe badkamer of keuken.

Standaard zijn onze keukenfronten leverbaar in een fraaie vlakke uitvoering. Geen overbodige frutsels, maar gewoon moderne strakke keukenfronten. Hout wil van nature gaan kromtrekken: daarom voorzien wij onze deuren allemaal standaard van onzichtbaar ingefreesde stalen strippen. Zo kunnen de deuren niet meer gaan torderen of kromtrekken. Het gebruikte hout voor de keukenfronten en -deuren is allemaal milieuvriendelijk geproduceerd en FSC gekeurd.

Keukenfronten gemaakt van Slavonisch eikenhout leveren wij in drie kwaliteiten: u kunt kiezen uit foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Rustiek eiken fronten zijn ook leverbaar in een fijnbezaagde uitvoering. Hierdoor ogen de fronten en deuren nog robuuster. Fronten en -deuren in andere houtsoorten dan eiken zijn ook mogelijk: klik hier voor het overzicht van onze overige leverbare houtsoorten op de website. Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u natuurlijk ook even contact met ons opnemen.

 

 

 

foutvrij eiken keukenfronten op maat

Foutvrij eiken keukenfronten op maat

 

Allemaal op maat voor u gemaakt in eiken, maar ook in veel andere houtsoorten

Hout op maat maken is onze specialiteit. Daarnaast schuwen wij de bijkomende extra bewerkingen ook niet: indien gewenst frezen wij de sparingen voor de scharnieren ook alvast voor u in. Eigenlijk alles is wel mogelijk: of het nou “standaardfronten’, of hele kleine of hele grote fronten moeten worden, wij maken het gewoon op maat voor u.

U vindt vlakke deuren nog wat saai ? Wij leveren ook massief houten paneelfronten en -deuren. Natuurlijk worden ook deze weer precies op maat voor u gemaakt. Wij bouwen deze fronten en -deuren op uit massief eiken panelen die worden voorzien van een massief eiken ‘lijst’. Bel of mail ons gerust even voor de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in onze foutvrij eiken keukenfronten op maat ?