foutvrij eiken keukendeurtjes

eiken kastdeurtjes op maat

Prachtige foutvrij eiken keukendeurtjes ? QATRINA maakt ze op maat !

Op zoek naar vol massief foutvrij eiken keukendeurtjes ? Wij maken ze voor u helemaal op maat in de afmetingen die u wilt. Onze keukendeurtjes zijn leverbaar in massief eikenhout, maar eventueel ook in een andere houtsoort !

Massief foutvrij eiken keukendeurtjes zorgen voor sfeer in uw keuken. De deurtjes stralen warmte en gezelligheid uit.

Aan onze frontjes en deurtjes geen onnodige opsmuk, maar gewoon een modern vlak deurtje, samengesteld uit houten lamellen. Uiteraard zijn onze deurtjes en -frontjes allemaal FSC gekeurd.

Wij leveren de deurtjes in noestvrij/foutvrij eiken, in licht rustiek eiken, in rustiek eiken en in rustiek fijnbezaagd eiken, maar ook voor andere houtsoorten kunt u bij ons terecht.

Klik hier voor de overige leverbare houtsoorten, of neem meteen even contact met ons op.

Hout is prachtig, maar blijft een natuurproduct, en is continu ‘in beweging’.
Onze frontjes en deurtjes worden daarom voorzien van ingefreesde (gelakte) stalen strippen. Dit voorkomt kromtrekken of torderen.
De buitenste lamellen van het paneel worden pas met de rest verlijmd, nadat de stalen strippen zijn aangebracht. Zodoende zijn de strippen onzichtbaar in het deurtje weggewerkt.

 

 

 

 

 

foutvrij eiken keukendeurtjes

Foutvrij eiken keukendeurtjes

 

Maatwerk, in iedere door u gewenste afmeting !

QATRINA maakt de frontjes en deurtjes niet alleen op maat, maar ook andere bewerkingen zijn voor ons geen probleem. Wij kunnen bijvoorbeeld ook al de sparingen voor de scharnieren in het deurtje infrezen.
Nieuwsgierig geworden ? Neem dan gerust even contact met ons op: wij staan u graag te woord.

Ook voor (hele) grote of (hele) kleine keukendeurtjes bent u bij QATRINA aan het juiste adres !

Toe aan nieuwe keukendeurtjes ?. Geef ons dan even de gewenste afmetingen en aantallen per mail  door, zodat wij u een vrijblijvende offerte kunnen toesturen.

Op zoek naar nog meer nostalgie in uw keuken ?
Bij ons kunt u ook paneeldeurtjes bestellen. Deze deurtjes zijn opgebouwd uit een vlak paneel, voorzien van een houten omranding. Uiteraard allemaal in massieve uitvoering, en voorzien van ingefreesde stalen strippen.

Bent u geïnteresseerd in onze foutvrij eiken keukendeurtjes ?