foutvrij eiken keukenblad

foutvrij eiken doorgaande lamel

Een prachtig foutvrij eiken keukenblad bestelt u gemakkelijk online bij QATRINA

QATRINA is een van de weinigen in Nederland en België die het kan leveren: een foutvrij eiken keukenblad. Helemaal op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig, en in iedere gewenste afmeting en vorm.

Een foutvrij eiken keukenblad is een ware aanwinst voor uw keuken !

Onze eikenhouten keukenbladen worden allemaal gemaakt van het fraaie Slavonisch eiken. Een keiharde eikensoort, van nature goed bestand tegen kromtrekken. Het hout wordt speciaal op kleur en structuur geselecteerd, zodat alleen het allerbeste overblijft voor het keukenblad.

Bij QATRINA allemaal standaard: de allerbeste kwaliteit, lage prijzen, een duurzame productie en alles FSC gekeurd.

In onze online webwinkel bestelt u heel gemakkelijk zelf ons mooie Slavonisch eiken. Maar ook voor andere houtsoorten kunt u bij QATRINA terecht. Kijk hiervoor even naar het overzicht op onze website. Bellen of mailen kan natuurlijk ook: dan helpen wij u verder.

Wij leveren de keukenbladen in doorgaande lamel en in vingerlas tot en met een dikte van 40 mm. massief. U kunt kiezen uit diverse standaarddiktes, maar op aanvraag leveren wij ook zogenaamde tussenliggende diktes. Naast onze keukenbladen in doorgaande lamel en in vingerlas, leveren wij ook keukenbladen van kopshout. Standaard geleverd in 60 mm. dik, maar dikker kan ook: tot maar liefst 120 mm.

 

 

 

foutvrij eiken

Foutvrij eiken

 

Wij verzagen geen houten panelen, maar maken keukenbladen op maat ! 

Wij maken keukenbladen op maat voor onze klanten. Dit in tegenstelling tot veel van onze collega’s, die doorgaans alleen maar houten standaardpanelen op maat verzagen.

Een verzaagd paneel is natuurlijk per definitie kwalitatief minder dan een op maat gemaakt keukenblad: door het verzagen wordt de oorspronkelijke evenwichtige verdeling van de houten lamellen ruw verstoord, omdat het paneel op een volstrekt willekeurige plaats wordt afgezaagd. QATRINA maakt haar keukenbladen daarom uitsluitend op maat, zodat u een kwaliteitsproduct in huis krijgt.

 

Bent u geïnteresseerd in een foutvrij eiken keukenblad ?