foutvrij eiken blad op maat

foutvrij eiken doorgaande lamel

Een foutvrij eiken blad op maat bestelt u gemakkelijk bij QATRINA

Bij ons kunt u het online bestellen: een foutvrij eiken blad op maat, tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt. Leverbaar in zo goed als elke gewenste afmeting en vorm.

Toe aan een keer iets moois ? Bestel dan een foutvrij eiken blad op maat bij QATRINA !

Wij maken de massief eiken bladen van Slavonisch eiken. Een zeer harde houtsoort. Het hout wordt speciaal op structuur en kleur geselecteerd. Zo krijgt u gegarandeerd alleen maar de beste kwaliteit.

Het allerbeste hout, concurrerende prijzen, een milieuvriendelijke productie en uiteraard FSC gekeurd. Bij QATRINA vindt u het allemaal !

Bestel gemakkelijk en voordelig zelf uw Slavonisch eiken in onze online webwinkel. U kunt kiezen uit drie verschillende varianten: foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Daarnaast leveren wij ook andere houtsoorten op aanvraag. Kijk hiervoor even op onze websiteBellen of mailen kan natuurlijk ook. Wij zijn bereikbaar via mail en telefoon.

Houten bladen kunt u bij ons in doorgaande lamel en in vingerlas tot en met een maximale dikte van 40 mm. massief bestellen. Wij leveren in verschillende diktes. Andere diktes zijn mogelijk op aanvraag. Naast onze bladen in doorgaande lamel en in vingerlas uitvoering, leveren wij ook bladen van kopshout. Standaard leverbaar in 60 mm. dik, op aanvraag ook (veel) dikker: tot maximaal 120 mm. dik.

 

 

 

foutvrij eiken blad

Foutvrij eiken

 

Geen panelen op maat gezaagd, maar panelen op maat gemaakt ! 

Wij maken onze houten bladen op maat. U heeft de keuze uit een onbehandeld blad, of een kant en klaar blad.

Een onbehandeld blad wordt door ons geschuurd met korrel 80, en de randen zijn scherp. Deze bladen dienen door uzelf nog verder te worden afgewerkt. U wilt liever niet zelf nog aan het werk ? Dan kunt u kiezen voor een kant en klaar blad. Het blad krijgt dan nog een extra schuurbeurt met korrel 120 (een fijnere korrel) en de scherpe randen worden voorzichtig weg geschuurd. Voor een kant en klaar blad dient u op onze website de extra optie “extra schuurbeurt + vellingrand R2” aan te vinken.

 

Bent u geïnteresseerd in een foutvrij eiken blad op maat ?