extra rustiek eiken tafelblad

Een extra rustiek eiken tafelblad van QATRINA

De vraag naar een extra rustiek eiken tafelblad is de laatste tijd enorm toegenomen. Daarmee ook het aantal bedrijven die deze extra rustiek eiken tafelbladen aanbieden.
Wij leveren robuuste, extra rustiek eiken tafelbladen van het zeer duurzame Slavonisch eikenhout. Uiteraard is het door ons geleverde hout FSC-gekeurd.
Echte vakmensen maken nog op een traditionele, ambachtelijke wijze het extra rustiek eiken tafelblad.
Door en door liefhebbers van hout. Mensen die met veel passie en zorg uw robuuste, het extra rustiek eiken tafelblad exact op de door u gewenste maten vervaardigen.

De basis van het extra rustiek eiken tafelblad bestaat uit grof bezaagde eiken stroken met noesten en scheuren, de zogenaamde lamellen. Allereerst wordt het eikenhout geselecteerd op kleur en kwaliteit. Vervolgens op de gewenste afmetingen gezaagd en geschaafd. Daarna wordt het verlijmd tot het uiteindelijke tafelblad. Na verlijming laten wij het robuuste, extra rustiek eiken tafelblad nog minimaal een week tot rust komen.

Na droging wordt het extra rustiek eiken tafelblad uitvoerig gecontroleerd en zo nodig nog verder afgewerkt.
Daarmee is het extra rustiek eiken tafelblad klaar om naar de klant te versturen en eventueel behandeld te worden met bijvoorbeeld een houtolie.

 

 

 

extra rustiek eiken tafelblad

extra rustiek eiken tafelblad

 

Hoe breed zijn de stroken die in het robuuste, extra rustiek eiken tafelblad worden verwerkt ?

Deze vraag krijgen wij herhaaldelijk van onze klanten.
Wij leveren onze extra rustiek eiken tafelbladen met stroken variërend tussen de 18 en 22 centimeter breed (dit zijn ca. 5 lamellen / stroken per blad).
Standaard leveren wij onze robuuste, extra rustiek eiken tafelbladen ongekleurd. Wij kunnen dit op aanvraag wel voor u doen. Neem in dat geval even contact met ons op.

Het tafelblad is standaard niet voorzien van ingefreesde ijzers tegen kromtrekken.
De extra rustiek eiken tafelbladen zijn leverbaar in twee diktes: ca. 4,2 centimeter dik en ca. 6 centimeter dik.

Een extra rustiek eiken tafelblad op maat gemaakt ?: dat kan bij QATRINA !

Op onze website bieden wij onze extra rustiek eiken tafelbladen in meerdere vormen en afmetingen aan.
De door u gewenste vorm en/of afmeting staat er niet bij ?. Neem dan even contact met ons op.
Wij leveren extra rustiek eiken tafelbladen desgewenst ook tot op de millimeter nauwkeurig op maat. Bij QATRINA is (bijna) alles mogelijk !.

 

QATRINA, voor een uniek en op maat gemaakt robuust, eiken tafelblad

Een mooie extra rustiek eiken tafel die perfect past bij uw wensen en in uw interieur. Dan begint u natuurlijk met het tafelblad.
Bij QATRINA bent u aan het juiste adres. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit, op maat gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig, in elke gewenste vorm !.
Met liefde gezaagd, geschaafd, verlijmd en afgewerkt.
En ook nog voor een scherpe prijs en (goed verpakt) bij u thuis bezorgd.

Wij bieden op onze website tevens een breed scala aan houten en stalen onderstellen aan. Zo kunt u, indien gewenst, uw tafel bij ons helemaal naar eigen inzicht samenstellen.

 

Bent u geïnteresseerd in een extra rustiek eiken tafelblad ?