extra lange tafel op maat

extra lange tafel op maat

Een prachtige extra lange tafel op maat ? Dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres !

Voor een fraaie extra lange tafel op maat moet u bij QATRINA zijn: wij leveren in doorgaande lamellen het hele jaar door sowieso tot 3,5 meter lang, en in vingerlas nog (veel) langer ! Het merendeel maken wij van het mooie lichte Slavonisch eiken, maar op aanvraag zijn andere houtsoorten eventueel ook mogelijk. Wij hebben hiervan een overzicht op onze website geplaatst: klik hier. Onze overige houtsoorten zijn helaas niet altijd beschikbaar, dus neem voor de laatste stand van zaken even contact met ons op: wij zijn bereikbaar via mail en telefoon.

Omdat ook wij een duurzame productie heel belangrijk vinden, werken wij uitsluitend met FSC-gekeurd hout: een waarborg voor een verantwoorde houtkap en alleen de allerbeste kwaliteit.

Wij leveren onze tafelbladen in doorgaande lamellen en in vingerlas, maar ook in het exclusieve kopshout: een prachtig en vrijwel onverwoestbaar houtproduct.
Iedere gewenste afmeting en vorm is bij ons te bestellen: of het nou rond, vierkant, rechthoekig, (Deens) ovaal of ‘gewoon’ ellips moet worden. Heeft u een specifieke, afwijkende vorm in gedachten die u wilt laten maken ? Geen probleem, want wij werken met de allernieuwste computergestuurde cnc freesmachines: (bijna) alles is mogelijk !

 

 

 

extra lange tafel op maat

Extra lange tafel op maat (licht rustiek Slavonisch eiken, doorgaande lamel)

 

Alles tot op de mm. nauwkeurig

Via de website bestelt u heel eenvoudig zelf uw tafelblad: u voert de gewenste houtkwaliteit, afmetingen, dikte en evt. extra bewerkingen in. De afmetingen kunt u tot op de millimeter invoeren. Ons bestelsysteem toont u vervolgens de prijs voor het tafelblad. Afrekenen kan veilig via iDEAL.

Een uniek tafelblad op maat voor u gemaakt

Een mooie houten tafel, helemaal passend bij uw wensen en uw interieur begint natuurlijk met de keuze van het tafelblad. Bij ons krijgt u uitsluitend de allerbeste houtkwaliteit, maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig, in zo goed iedere gewenste vorm en afmeting !

Een tafelblad zonder bijpassend onderstel is natuurlijk nog geen tafel. Daarom kunt u bij ons ook nog stalen en houten onderstellen bestellen. Zo kunt u uw nieuwe tafel helemaal zelf samenstellen ! Neem gerust eens een kijkje op onze website: klik hier voor onze stalen onderstellen, of hier voor de houten uitvoeringen. Mocht u hulp nodig hebben: neem dan contact met ons op. Team QATRINA staat voor u klaar.

 

Bent u geïnteresseerd in een extra lange tafel op maat ?